Розглянуто №500 СБУ Геббельс Йозеф 6879355///ДМ ЗЗ////НРП ГОС///

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дава Боршук

Top 1 UG Player 🥷
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
146
Реакції
111
Бали
48
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм гравця: Геббельс Йозеф 6879355
  2. Особистий нікнейм: Дава Борщук 4538
  3. Суть скарги:

4. Скарга на працівника СБУ — Геббельс Йозеф (ID: 6879355)

Я, гравець Дава Борщук, хочу подати скаргу на співробітника СБУ — Геббельса Йозефа (ID: 6879355) за порушення РП правил на сервері.

📌 Опис ситуації:

Я знаходився в червоній зоні біля СБУ, стояв спокійно, нікого не чіпав. До мене підійшли два співробітники СБУ. Один із них — Геббельс Йозеф, почав провокувати мене на конфлікт (таймкод: 00:30 – 00:48). Незважаючи на це, я намагався спокійно пояснити ситуацію, почав нормальний діалог з іншим співробітником СБУ щодо червоної зони.

Проте на таймкоді 01:30 – 01:36 я помітив, як Геббельс Йозеф без жодної причини відкрив по мені вогонь з AWP калібру 7.62 мм, що призвело до моєї смерті.

📌 Порушення:

• НРП поведінка державного службовця (НРП ГОС)
    • ДМ в червоній зоні (ДМ ЗЗ)
    • НРП нікнейм

5. Прошу адміністрацію негайно розглянути дану ситуацію, провести розслідування та вжити відповідних заходів щодо працівника СБУ — Геббельса Йозефа, включно з можливим звільненням із займаної посади.

Дякую за увагу.
  6. Докази (скріншот/відео): СЮДА
  7. Дата порушення: 12.04.2025

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
616
Реакції
284
Бали
68
Вітаю.

Працівник отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA, а саме: 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин.

Автор скарги отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA, а саме: 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі