Андрій Харті
Новий гравець
- Реєстрування
- 24 Бер 2025
- Дописи
- 15
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
- Вік
- 21
1. Ваш нікнейм:Ахмед Харті
2. Нікнейм порушника:Олександр Ситарь 6819298
3. Назва клану порушника: Goody
4. Суть скарги:
Хочу подати скаргу на гравця, який пограбував мене з грубим порушенням правил неофіційних організацій.
Я знаходився біля лікарні, підійшовши на стоянку, до мене підбіг гравець, без жодних попереджень узяв мене в стяжки та здійснив пограбування. При цьому він порушив усі встановлені правила проведення пограбувань.
Порушені правила:
3.2 — не було учасників 2+ рангу.
3.4 — пограбування відбулося в населеному пункті (біля лікарні).
3.5 — нападник був один.
3.6 — не було озвучено вимоги та попередження.
3.7 — порушено правила системи пограбування.
Суть порушення:
Гравець без попередження, та без дотримання правил узяв мене в стяжки і пограбував біля лікарні.
Прошу адміністрацію:
Розглянути дану скаргу.
Покарати гравця згідно правил проекту.
Компенсувати мені мої власні речі та кошти, які були втрачені під час незаконного пограбування.
Компенсувати моральний збиток за порушення ігрового процесу та неправомірні дії гравця.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:28.03.2026
2. Нікнейм порушника:Олександр Ситарь 6819298
3. Назва клану порушника: Goody
4. Суть скарги:
Хочу подати скаргу на гравця, який пограбував мене з грубим порушенням правил неофіційних організацій.
Я знаходився біля лікарні, підійшовши на стоянку, до мене підбіг гравець, без жодних попереджень узяв мене в стяжки та здійснив пограбування. При цьому він порушив усі встановлені правила проведення пограбувань.
Порушені правила:
3.2 — не було учасників 2+ рангу.
3.4 — пограбування відбулося в населеному пункті (біля лікарні).
3.5 — нападник був один.
3.6 — не було озвучено вимоги та попередження.
3.7 — порушено правила системи пограбування.
Суть порушення:
Гравець без попередження, та без дотримання правил узяв мене в стяжки і пограбував біля лікарні.
Прошу адміністрацію:
Розглянути дану скаргу.
Покарати гравця згідно правил проекту.
Компенсувати мені мої власні речі та кошти, які були втрачені під час незаконного пограбування.
Компенсувати моральний збиток за порушення ігрового процесу та неправомірні дії гравця.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):