Розглянуто №534 СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олена Хелл

Шановний гравець
Реєстрування
8 Вер 2024
Дописи
59
Реакції
35
Бали
23
Нікнейм гравця: 6761833 6766481
Особистий нікнейм: Ханна Ескобар 6863191
Суть скарги: Я Ханна Ескобар 6863191 перебувала на страйку після чого працівники сбу 6761833 та 6766481 мене тайзернули забрали та повезли в нпу не прочитавши міранду та якось скидають це на те що в мене я якісь дружки які їм перешкоджали та полювали хоча на страйку було багато людей та вони могли прочитати її в дорозі або в будівлі НПУ що вони самі признають на 1:06 (клікабельно) пізніше коли я хотіла викликати приватного адвоката нагадую я знаходилась в кайданках гравець 6761833 який мене тримав в кайданках не зняв їх а тільки сказав в голосовий чат що сам признає і це чутно на 0:25 (клікабельно) на 2:10 (клікабельно) гравець 6761833 порушив правило мг а саме людина говорить про голосовий чат не використовучи офтоп на 2:28 (клікабельно) гравець 6766481 під час проведення рп ситуації відходе в афк що рахується як в теча від рп процесу а пізніше на 7:42 (клікабельно) видно як гравець 6761833 садить мене вписав 8 статтів а також раніше перед тим данна людина не прочитала та не сказала які статті та за що виписує після чого як данна особа посадила мене в ІТТ він не закрив по рп камеру ІТТ також під час всього фрапсу і бесіди дві дані особи в залежності 6761833 дуже неповажно себе вели що порушує правило 5.10 а саме неповажне ставлення до гравців Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів прошу покарати даних гравців за їхні порушення та вилати справедливе покарання що до їх неповажне ставлення дії без рп відігровки мг та масові порушення нонрп бо людина не відпустила з кайданок а тількі сказала це в голосовий чат а також мг людина не використовує офтоп коли говорить про голосовий чат якигось моїх якоби дружків та про все остальне . Також прошу взяти до уваги що їхнє неповажне ставлення до мене дуже сильно мене образило так як я рахую це вже було висміювання мене з їх сторони та приниження моєї гідності тим що вони говорять щось про мене та про якигось моїх дружків та все остальне !
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 19.05.2025

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
616
Реакції
284
Бали
68
Вітаю.

Гравець Олекса Вейсс отримає покарання за порушення правил держ.орг, а саме: 3.18. Заборонено видавати більше ніж 5 статей для одного гравця. | Варн.
Також з іншим працівником буде проведена бесіда щодо дій під час виклику приватного адвоката.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі