Схвалено №5551 | HELLATRIGGER, Destroyers

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
140
Реакції
337
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Карім Абдулджабаров
2. Нікнейм порушника: Тимурич Важний, Олег Хантер
3. Назва клану порушника: Destroyers, HELLATRIGGER
4. Суть скарги: Їздив собі на машині по формі затонірованій і по мені відкрили вогонь і тим самим зробили Нон РП так як вони навіть не сказали постукав в віконце провірка документів а просто відкрили вогонь по машині і по мені і так як я їхав і дивився на зад не замітив гравця спереді тим самим зробив ДБ після чого я побачив шо їх там багато почав втікати і мене вбили.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 28.04.2026

Влад Кєлліні

Ст. Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
515
Реакції
335
Бали
123
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Тимурич Важний [ 6881503 ] отримає покарання за:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 30 хвилин
Гравець Олег Хантер [ 6874912 ] отримає покарання за:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 70 хвилин
Гравець Жендос Мактрахер [ 6888355 ] отримає покарання за:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 20 хвилин
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі