Розглянуто №558 6.50 (проникнення на територію ДКВС) + СЗВЧ по формі +ухід від РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назарій Коваль

02 | Західна Україна
Реєстрування
13 Бер 2025
Дописи
64
Реакції
40
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:6847963 -Сашко Мороз 6832055 -Андрій Харко
  2. Особистий нікнейм:Назарій Коваль
  3. Суть скарги:началось все с тего що при виведені вязнів на роботу ці двоє проникли на територію ДКВСпісля того як я їх розстріляв і вязень закінчив прац.вати я пішов проводити набір і вони знову повернулись на цей раз один з них був по формі ЗСУ після того як я запитав що він там робить він сказав що він у СЗЧ далі я почав звязуватись з їхнім керівництвом один вийшов з гри . Другий почав дразнитися у войс (видавати різні звуки) при спробі його зарештувати він також лівнув)

4.Докази (скріншот/відео):
1)Доказ проникнення на територію
2)На 0.02 цего відео видно Як Сашко Мороз надає посвідчення для ідентифікації Надає посвідчення
3)На цему відео Сашко Мороз виходить з Гри + провокаційні дії Андрій Харко тиц
4)і Остане відео Андрій Харко виходить з Гри Тиц

5.Дата порушення: 25.06.2025

Слава Марик

Західна Україна
Реєстрування
25 Кві 2023
Дописи
272
Реакції
122
Бали
88
Вітаю.
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Сашко Мороз [6847963] отримає наступні покараня:

Порушення правила UKRAINE GTA

6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів

6.50. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин

Порушення внутрішнього статуту Зброй Сил України

Військовослужбовцю забороняється залишати зміну у робочий час, перебувати у місцях розваг без отримання: відгулу, дозвіл генерала, полковника. | Покарання за порушення: Догана /Звільнення
Виїзд із частини без дозволу керівничого складу під час робочої зміни | Покарання за порушення: Догана.

Гравець Андрій Харко [6832055] отримає наступні покараня:

Порушення правила UKRAINE GTA

5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут до 45 хвилин

6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів

6.50. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі