Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Розглянуто№568 6870630 II Не правомірні дії, не повага, не адекват, мат, провокація.
Порушення RP-Відігруваннь при конфіскації
Працівник не провів обов’язкову Рп відігровку перед конфіскацією наркотичних речовин. З мого особистого досвіду коли я був у НПУ та СБУ — мене чітко навчали, що перед будь-якою конфіскацією потрібно обов’язково відігравати Рп відігровку, оскільки існує шанс на невдачу (3/3), і в такому разі конфіскація є недійсною.
Адвокати також підтверджують, що у випадку відсутності рп така конфіскація є не правельна, і речовини не підлягають поверненню.
Неповага до інших гравців
Коли я нормально намагався вказати працівнику на більш коректні дії згідно з рп, він почав агресивно реагувати, підвищував тон, проявляв зухвалість та неповагу.
Нецензурна лексика + часто використовуння "Оффтоп"
Співробітник регулярно використовує фразу а тоїсть зловживання оффтоп, вживає нецензурну лексику і дозволяє собі образи, навіть у відповідь на спокійну і нормальну розмову Я незгідний з діями СБУ та вийшов з гри
Через непрофесійні дії цього працівника я висловив незгоду з діями СБУ в ситуації та вирішив вийти з гри на мою думку, дана особа є некоректною для служби у лавах СБУ і своїми діями шкодить репутації цієї структури.
Прошу адміністрацію ретельно розглянути цю ситуацію і вжити відповідних заходів.
Докази (скріншот/відео): ТицьПримітка: Фрапс не повний, так як не думав що співробітник буде вести образу з провокацією в мою сторону
Дата порушення:
TimeCode: 0.13-0.19 0.24-0.41 0.50 пробував інкримувати статью 10.3(Образа) хоча я це також казав в оффтоп 4.43-5.10 не повага + образа + субординації я вже був не згідний з цим і лівнув
Гравець отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA, а саме: 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів + 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів, Також працівник отримає догану за порушення статуту.
Автор скарги отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA, а саме: 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів + 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів + 6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів
Розглянуто.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.