Розглянуто №574 сбу дм в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
271
Бали
108
1.Нікнейм гравця: Дмитро Коложник Микита Рейвел Олександер Пипкович Богдан Хмельниц
2.Особистий нікнейм: Норт Фрей
3.Суть скарги:У нас мала відбуватися битва за тереторію і сбу не одноразово нас убивали після ттго як я почав записувати фрапс ми їхали назад на тереторію щоб пітготовитись ми приїхали і і мій друг киеси кензо відїхали від тери томущо ми не мали стрилятись тоді і я бачу по демострації екран ( у діскорді) що по дному з наших каптерів почали стриляти зі снайперки зі сторони сбу київа і їду туда і бачу як там почав злітати вертоліт я заним і він призимлився у сбу київа я став щоб прослідкувати і по нам почали стриляти без причини ( дб в зз і дм в зз) я підбігаю до них щоб побачити нікнейми і на мене юзають тайзер і у мене вилітає інтернет
4.Докази (скріншот/відео):
тайм код ( 5:50-7:00)
5.Дата порушення:11.07.2025

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
616
Реакції
284
Бали
68
Вітаю.

Відсутні докази порушення від працівників СБУ, від вашого клановця була провокація, через що працівники мали повне право відкрити вогонь на ураження.

Автор скарги отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA, а саме:

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин + 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі