Розглянуто №577 Олександр Рейвел \ Порушення від працівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Клементе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Лип 2024
Дописи
84
Реакції
88
Бали
63
  1. Нікнейм гравця: Олександр Рейвел
  2. Особистий нікнейм: Артем Клементе
  3. Суть скарги: Я їхав спокійно по дорозі, мене почав підрізати гравець ''Олександр Рейвел'' потім я їду далі гравець мене далі підрізає та каже до узбіччя, я не можу знати що це гравець, чи це є співробітник СБУ\НПУ чи ще якогось МВС, через те що, 1. на авто є тонування, 2. гравець зупиняє мене на ОТЗ, 3. Не було видано попереджень у мегафон або сиренами. Після чого я їду далі, розвертаюсь та даний співробітник починає стріляти з вікна з місця водія набиравши швидкість, що суперечить
    5.3. Стріляти із водійського місця при цьому повністю зупинивши автомобіль чи відпустивши газ.
    Видно на тайм коді 00:20 як працівник вилазить з вікна та починає стріляти по машині. Також маю підозру що по даному гравцю би не проходив урон через те що він багоюзив.
    Прошу видати покарання працівнику згідно правил.
  4. Докази (скріншот/відео): 1
  5. Дата порушення: 16.07.2025

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
616
Реакції
284
Бали
68
Вітаю.

Працівник отримає покарання за порушення правил державних організацій, а саме: 2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі