Схвалено №5846 | RAVENS

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
81
Реакції
94
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм порушника:Альфонсо Аріаз
3. Назва клану порушника: RAVENS
4. Суть скарги:Домовились із гравцем про покуплю авто Audi RS Q8 у які як стведжував гравець,що деталі там цілі але коли я купив у нього авто і поїхав на тюнінг центр то виявилось,що деталі там ломані!Відео відкат розділений на дві частини бо я згоргув гру і відкат перебився але можете звернути увагу на час у грі шо там все йде по сценарію...На відеодоказі 3 я пропонував гравцю забрати назад авто і розійтись але натомість гравець відмовився та підтвердив,що мова йшла саме про цілі деталі бо на відеодоказі 1 я зробив помилку і прописав чи деталі ціні,а не цілі.
Тайм коди порушень:
Відеодоказ 1
0:42 Гравець пише у чат що деталі цілі
0:55 Гравець підтверджує,що це саме його авто і показує тех паспорт
Відеодоказ 2
1:12 Відвідування тюнінг центра де видно,що деталі ломані
Відеодоказ 3
1:00 Гравець підтверджує,що мова йшла саме про деталі
1:30 Гравець далі вводить в оману опираючись на слово "Хіба" що на його думку звільняє його від відповідальності та відмовляється мирно вирішити цю ситуацію!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відеодоказ 1 Відеодоказ 2 Відеодоказ 3
6. Дата порушення:19.05.2026

Влад Кєлліні

Ст. Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
515
Реакції
335
Бали
123
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Альфонсо Аріаз [ 6809568 ] отримає покарання за:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 21 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі)
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі