Розглянуто №5913 масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sanya Chekushka

Козак
Реєстрування
5 Січ 2026
Дописи
20
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Саня Чєкушка
2. Нікнейм порушника: Олег Вишня
3. Назва клану порушника: HOLLYWOOD
4. Суть скарги: 00:00 помітив ситуацію, яка потребує втручанння. 00:14 чути нецензурну лайку від гравця + образу в голосовому чаті. 00:24 видно як гравець бьє людину без причини, що трактується як DM. 00:33 прошу людину зупинитись і поїхати, на що відбувається повний ігнор вимог представника СБУ України. 00:40 знову чути нецензурну лайку. 00:55 знову сказав людині щоб вона зупинила противозаконні дії, але на цю вимогу знову відбувається повний ігнор. 01:34 видно спеціальне дб від гравця, цілеспрямовано ДБшить людину. 1:55 людина знову ігнорить вимогу зупинити вчиняти протизаконні дії. Також знову чути нецензурну лайку від гравця. 2:40 видно як гравець знову цілеспрямованно приїзджає, ігноруючи всі законні вимоги. На 03:29 знову видно, як я в останній раз прошу зупинитись, але людина мене ігнорує і просто відкриває по мені DM без будь-якої на то IC причини. На 03:41 ви бачите як він мене затулив. Честно, я вважаю що цей гравець заслужив на будь-яке можливе максимальне покарання за всіми підставами що я вам надав. Від нього була дуже неадекватна поведінка, ігнора законних вимог співробітника СБУ і просто тотальне ігнорування будь-яких прохань зупинити вчиняти NON-RP дії. Прошу покарати данного гравця за всіма правилами серверу Ukraine GTA. Якщо що тут довготривала ситуація, на яку я надаю фрапс від самого початку і до самого кінця, який може продовжуватись +-5 хвилин згідно правил севреру
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 25.05.2026

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,070
Реакції
1,021
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Олег Вишня [ 6798203 ] отримає покарання за:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 90 хвилин

5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30 хвилин
Гравець Колян Гоголь [ 6907626 ] отримає покарання за:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі