Ярослав Ронський
Колишній політик| Легенда 02
- Реєстрування
- 3 Січ 2024
- Дописи
- 111
- Реакції
- 86
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Денис Поплавок
- Особистий нікнейм:Ярослав Ронський
- Суть скарги: Ми з другом каталися, після чого ми приїхали до Епіцентра Дніпра, я пару раз нічайно вдарив поліцейський автомобіль я признаю свою вину. Після чого мене даний поліцейський затримає! По перше я був у муті зі мною вза'ємодіяти не можна. Після чого він мене привіз в ДКВС. Чому? Не зрозуміло. Там без того як він спитав мій паспорт він мене якимось чином пробив по базі КПК. Як? Я не зрозумів. Після чого ми поїхали до ГУ НПУ К. Там він почав проводити затримання, але якщо як? Я у муті був. Після чого він мене відпустив, але те що він робить неправомірні дії та ще на такому малому звані сам в патрулі. Також багато раз їздив по НОН РП. Також йому давав прикази старший по званю, але він їх проігнорував.Прохання розібратися. До скарги додаю пару відео з затримання.
- Докази (скріншот/відео):
Перше посилання. Він тут мене пробив по базі КПК без мого паспорта та не виконує прикази від старшого по званю. Клікабельно
Друге посилання. Він тут не слухає прикази старшого та робить не зрозуміло, що. Клікабельно
Третє посилання. Тут він проводити затримання з людиною яка в муті, але потім відпускає. - Дата порушення:31.07.2025