Розглянуто №618 Никитка Хард \\ Non RP дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джекфорд Деніелс

Міноборони // Західна Україна 02
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
30
Реакції
43
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Никитка Хард
2. Особистий нікнейм: Джекфорд Деніелс
3. Клан порушника: MARLBORO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: - Ні.
5. Суть скарги: Я як працівник СБУ, виконуючи свої законні обов'язки, встановлював ідентифікацію особи громадянина, який забув свій паспорт в машині. По рп я дістав сканер та відсканував палець громадяна, на що він по рп повинний *показати свій паспорт*, так як інакше системою гри не встановлено ідентифікацію особи іншим чином. Через команду /wlist ми побачили, що людина не знаходиться в розшуку, це так, але не особу. Діло в тому, що особа громадянина не була встановлена через те, що відбувалося уникання відігровки з метою уникання покарання. Ми повинні відстежити особу, а потім видати розшук згідно зі статтями які присвоюються особі законним чином. Громадянин ігнорує мої прохання. На що ми чуємо зі своїми колегами лише образи та неадекватне реагування гравця: "Який сканер на на.у.". Я попередив гравця офтопом про те, що за уникнення від рп він отримає покарання, на що гравець переніс офтоп спілкування у рп спілкування, кажучи про те, що він забув паспорт в машині.
6. Докази (скріншот/відео):
По тайм коду: на початку була відігровка рп ситуації (0:32), в середині відео попередження гравця та прохання показати паспорт (1:10), в кінці відео результату ми не отримуємо (2:30).
7. Дата порушення: 02.06.2024

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,092
Реакції
1,025
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Гравець Никитка Хард отримає покарання за
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7
MG - /pmute 15-30
Перетяг RP в свою сторону - /jail 15 - 60
Гравець Джекфорд Деніелс отримає покарання за
MG - /pmute 15-30

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі