Розглянуто №623 Діма Мальтаро , Цезар Тернер // Масові порушення правил серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Калина

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
137
Реакції
76
Бали
73
1. Нікнейм гравця:Діма Мальтаро , Цезар Тернер
2. Особистий нікнейм: Макс Калина
3. Клан порушника:FamilyHunter
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ----
5. Суть скарги: Дані особи спочатку почали неодноразово дебешити, чим порушили статтю правил проєкту
7.5 "DB" - Drive By - Навмисне нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.
Йдемо по черзі, особа на id #275 (( Діма Мальтаро)), продовжуючі дебешити, на шаленій швидкості влітає у залізний паркан, що є порушення правил проєкту, а саме 7.15 NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. , та спокійно продовжує рух, принаймі, розпочинає ДМ в ЗЗ, а також не відігрує рп, яке мусив згідно правил проєкту відіграти, а саме принаймі викликати спец служби, або ж попросити людину, яка була поруч про надання Першої медичної допомоги, що зайняло би певний час згідно Канонів РП, однак через декілька секунд, після ДТП він спокійно розпочинає ДМ кар, а також ДМ у ЗЗ, начебто і не було аварії. Як я вже згадав раніше, дані особи розпочали ДМ в ЗЗ, чим порушили чергову статтю 7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. а також "DM Car" - умисне псування транспортних засобів без IC-причини. Після виграної перестрілки, даний гравець використав нецензурну лексику, а також груба образа гравців, за яку передбачене покарання згідно правил проєкту.
6.10 Заборонено неповажне ставлення до гравців (що вважається неповажним ставленням дивись пункт 4.10).
6.11 Заборонена образа родичів.
6.12 Заборонена згадка родичів у негативному контексті.

Наступний гравець, це Цезар Тернер#6849085, він також розпочав ДБ, нон рп коли в'їхав у свого ж товариша, який вже мав би по рп очікувати на допомогу, повторюсь, наврядчи у житті він би вцілів, а також ДМ кар, ДМ у ЗЗ , Метагеймінг: ''Фрапс.. Варн'', а також образи у грубій формі та Нецензурна Лексика.
А також
1.1 Кожен гравець після реєстрації облікового запису на сервері дає свою згоду на те, що був ознайомлений з усіма правилами сервера, механізмом Role Play, а також зобов'язується безперечно їх дотримуватися.
1.2 Внутрішні правила Сервера поширюються на всіх гравців сервера, незалежно від їх статусу на сервері. Усі гравці зобов'язані відповідати за порушення пунктів, викладених у цьому документі.
1.3 Незнання правил не звільняє від відповідальності.

Щодо себе, мій id #6823880 визнаю лише порушення нонрп, а саме стрільба через закрите вікно, адже по рп я його не відчиняв, однак, тут є спірний момент. По рп воно могло саме розбитися після відкриття по нам вогню або ж розбитися при моєму відкриттю вогню у відповідь. Прошу перед видачею вердикту проконсольтуватися із керівництвом.

6. Докази (скріншот/відео): тут
7. Дата порушення:01.06.2024р.

Макс Калина

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
137
Реакції
76
Бали
73
Тайм-коди:
DB - 01:22; 01:33;
NonRP - 02:47
DM in ZZ ( Згідно правил проєкту постріл у бік гравця у зеленій зоні також вважається за дм в зз) + Dm Car - 02:03-02:06;
MG - 02:20, 02:22;
Образи та нецензурна лексика: 02:26, 02:39, 02:43

Макс Калина

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
137
Реакції
76
Бали
73
Макс так ти сам стріляєш в зз плюс багоюз від тебе

Як я сказав раніше, зі свого боку бачу лише НонРп, стосовно, того чому немає дм в зз від мене, Згідно прави Проєкту:
7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Примітка: дозволено вбивати та грабувати інкасаторів в Зелених Зонах не вбиваючи мирних гравців (дивись правила нападу на інкасаторів) чи захищати державну територію (об'єкт від нападу). Дозволено захищати себе від нападу (коли на вас напали).

Стосовно багоюзу, якби я стріляв через кришу авто, то так, згідний, але я стріляв у відповідь із закритого вікно, що є НонРП, а не багоюз

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Гравець Крістіна Калина отримає покарання за
DM Car - /jail 5 - 30
Гравець Діма Мальтаро отримає покарання за
DM Car - /jail 5 - 30
DM GZ - /jail 60-120 наступний раз /warn
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7
Гравець Цезар Тернер отримає покарання за
DM Car - /jail 5 - 30
MG - /pmute 15-30
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14
Гравець Макс Калина отримає покарання за
NonRP - /jail 15-60

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі