Розглянуто №6388 | Ведення в оману адміністрацію,ухід в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
9
Реакції
15
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Денис Тіков (6893121)
2. Нікнейм порушника:Паркер Шнабель (6854720)
3. Назва клану порушника:Азовсталь
4. Суть скарги:
Дивлячись на скаргу
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№6372-Дм-без-причини-видача-себе-за-держ-органами.420304/ я можу стверджувати що дане відео це зфабриковані докази
На моєму відео видно що рп процес розпочався ще на дорозі Київ-Дніпро коли я попросив невідому особу яка перебувала за кермом автомобіля, прижатись до обочини і зупинити авто, дана особа моє прохання проігнорувала після чого заїхала на заправку (ухід в ЗЗ)
Після чого дана особа виїхала із ЗЗ зони в перенаправилась на СТО (другий ухід в ЗЗ)
Попрошу шановну адміністрацію перерозглянути скаргу вказану вище, і мій відеодоказ розглянути ще раз, і винести правильне рішення що до покарання
5.Відео/фото: тайм код:1:15; 1:35 доказ:

Адам Грінвуд

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
1,012
Реакції
276
Бали
223
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт
Гравець Паркер Шнабель [6854720] отримує покарання:
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн
і оскільки гравець приховав частину ситуації, також отримує
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів

/warn
/pmute 60
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі