Розглянуто №6419 | дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Бодя Україна
2. Нікнейм порушника: Андрій Хуракан
3. Назва клану порушника: The-Extreme
4. Суть скарги: я спокійно їздив на своєму автомобілі після того, як виїхав із лікарні. У це момент гравці вовчик лудоман і андрій хуракан також їздили на автомобілі побачивши мене вони почали їхати за мною. Після цього андрій хуракан вийшов із машини,підійшов до мене і почав вживати нецензурну лайку після чого мене вбив і без підставно вигукувати фрази "болька дом" проявляючи неповажне ставлення. Своїми діями вони навмисно заважали моїй грі та провокували конфлікт. Прошу уважно розглянути цю ситуацію, перевірити всі наявні докази та , у разі підтвердження порушень, застосувати до гравців максимально суворе покарання , передбачене правилами серверу , щоб подібні ситуації більше не повторювалися.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 12.07.2026

Останнє редагування модератором:

Антон Теннет

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
316
Реакції
174
Бали
103
Вітаю, уважно розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Андрій Хуракан
#6842380 отримує наступні покарання:
Порушення правил UKRAINE GTA:

5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

/pmute 45
/jail 75

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі