Олександр.10
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 7 Бер 2024
- Дописи
- 342
- Реакції
- 99
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Ростислав Глибокий, Матвій Мовальчук
- Особистий нікнейм: Олександр Рейвел
- Суть скарги: Співробітник СБУ затримав мене нібито за непідкору працівнику правоохороних органів, проте це не зовсім так було. По-перше, він без мого паспорта вів мої данні в планшет та сказав мені що я в рошуку ( 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн ). По-друге, даний працівник не відповідав на мої вимоги назвати підставу на затримання ( 2.17. Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян. | Попередження/Догана ). По-третє, даний співробітник не сказав, що введетьс відеофіксація, але можливо в нього її і не було ( 2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн + компенсація завданих незручностей ). По-четверте, під час процесуальних дій не відомим чинном в кімнату допитної зайшов Матвій Мовальчук ( відноситься до першого порушення ) і він мені розказував що якимось чином він слідкував за нами хоч і нас було двоє. Також вводив мене в оману, так як він стверджував що був під час мого затримання, проте це не так і не одноращово ігнорував мої прохання ( 2.17. Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян. | Попередження/Догана ). По-п'яте Ростислав Глибокий провів процесуальні дії з жодним протоколом, а також видав мені не вірну статтю ( 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення ). Прошу звільнити даних співробітників, які одним затриманням масово порушували елементарні правила затримання, а також вимагаю компенсувати затрачений мій час на безглузді процесуальні дії та перебування в ІТТ грошовою компенсацією від даних співробітників.
- Докази (скріншот/відео): це кінець цих процесуальних дій, так як дане затримання тривало 27 хвилин прошу аби дані співробітники надали відеофіксацію. У разі того, що їх в них не виявиться зможу я вам надати повний фрапс в ДС: sashik_14_36923
- Дата порушення: 29,08,2025