Розглянуто №6606 | Скарга на Алік Важний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
15
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Юрій Атошнік
2. Нікнейм порушника:Алік Важний
3. Назва клану порушника: Destroyers
4. Суть скарги:Я стояв торгував на ринку після чого підійшов Максим Важний та попросив дати йому лавку,я дав після чого Алік Важний почав мене ображати та говорити непристойні речі які присутні на відео далі задіяні тут 3 людини Алік Максим та 3 видно на відео який зробив дм в зз а також ці люди хочуть сказати шо люди які проживають у Львові ніодин не був і зоні АТО? Прошу розглянути скаргу та прийняти правильний вердикт.
Тайм-коди (0:12 - перша образа в мою сторону, 0:34 - друга образа в мою сторону, 0:45 - погроза приїхати до мене в реальному житті, і зірвати шеврони, 1:01 - образа мене як лічності, 1:12 знову образа)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):

Адам Грінвуд

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
1,609
Реакції
458
Бали
379
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт
Гравець Алік Важний [6911547] отримує покарання:

5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. |
Мут 60-180 / Бан до 5 днів
/pban 2

Гравець Юрій Атошнік [6887955] отримує покарання:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
/pmute 25
Гравець Енцо Белліні [6896748]отримує покарання:
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.30. "Стрільба в інтер'єрі" - Заборонена стрільба/бій в інтер’єрі. | Деморган 30-100 хвилин / Варн
/pmute 90

/jail 40
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі