꧁༺ Oksana༻꧂
🔸Поважний гравець🔸Лідер клану 🌸
- Реєстрування
- 10 Жов 2025
- Дописи
- 49
- Реакції
- 75
- Бали
- 67
1. Ваш нікнейм: Оксана Андрієнко
[6881650]
2. Нікнейм порушника:Антоніо Авлаопрол [6911992]
Владислав Чікатіло [6897859]
3. Назва клану порушника: GHOST,LYNX.
4. Суть скарги:Під час роботи на лабораторії до мене підійшла особа Антоніо Авлаопрол. Вона почала писати образливі повідомлення в мою адресу, а також продовжувала мене принижувати та поширювати неправдиву інформацію про мене, розповідаючи Владиславу Чікатіло брехню.
Через декілька хвилин до образ і принижень приєднався також Владислав Чікатіло, який продовжив ображати мене.
Я вже граю на сервері багато часу і граю чесно,а тут просто мене ображають і зводять наклеп!
Також звертаю увагу на те, що нікнейми обох гравців не відповідають вимогам RP:
Антоніо Авлаопрол — прізвище «Авлаопрол» не є реальним прізвищем.
Владислав Чікатіло — використано прізвище «Чікатіло», тоді як історично відоме прізвище має інше написання — «Чикатило». Таким чином, цей нікнейм також не відповідає вимогам RP.
Прошу адміністрацію перевірити дії зазначених гравців, дати оцінку їхній поведінці та нікнеймам, а також вжити відповідних заходів згідно з правилами сервера.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Вкладення
6. Дата порушення:06.08.2026
[6881650]
2. Нікнейм порушника:Антоніо Авлаопрол [6911992]
Владислав Чікатіло [6897859]
3. Назва клану порушника: GHOST,LYNX.
4. Суть скарги:Під час роботи на лабораторії до мене підійшла особа Антоніо Авлаопрол. Вона почала писати образливі повідомлення в мою адресу, а також продовжувала мене принижувати та поширювати неправдиву інформацію про мене, розповідаючи Владиславу Чікатіло брехню.
Через декілька хвилин до образ і принижень приєднався також Владислав Чікатіло, який продовжив ображати мене.
Я вже граю на сервері багато часу і граю чесно,а тут просто мене ображають і зводять наклеп!
Також звертаю увагу на те, що нікнейми обох гравців не відповідають вимогам RP:
Антоніо Авлаопрол — прізвище «Авлаопрол» не є реальним прізвищем.
Владислав Чікатіло — використано прізвище «Чікатіло», тоді як історично відоме прізвище має інше написання — «Чикатило». Таким чином, цей нікнейм також не відповідає вимогам RP.
Прошу адміністрацію перевірити дії зазначених гравців, дати оцінку їхній поведінці та нікнеймам, а також вжити відповідних заходів згідно з правилами сервера.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Вкладення
6. Дата порушення:06.08.2026