Карім Абдулджабаров
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 15 Лис 2023
- Дописи
- 144
- Реакції
- 338
- Бали
- 68
- Нікнейм гравця: Ростислав Глибокий, Віталік Яворський, Маркіян Хелл
- Особистий нікнейм: Джек Галицький
- Суть скарги: їхав собі на ВЧ і по мені були відкрили вогонь без причини від Маркіяна, я вирішив розвернутися і поїхати по ремонтувати машину і під задні колеса почав бігти працівник СБУ прям на мою машину і я нечайно його зачепив після чого по мені відкрили ще раз вогонь після чого мене було витягнуто з машини а хоча мені недали ніякого попередження на відкриття вогню та на зупинку авто, після чого мене закафав Ростислав та посадив мене в свій власний авто який не є зареєстрований а хоча даний працівник стверджував шо він зарейстрований після чого даний гравець почав був їздити по NonRP Draiv. Попрошу видати даним гравцям покарання адже вони незнають коли можна використовувати зброю в яких випадках а якщо я не помиляюся якщо гравець використовувати зброю без причини тому попрошу видати ВАРН тим хто порушив це. Попрошу видати даним працівникам МАКСИМАЛЬНЕ покарання особливо Маркіяну Хеллу адже на нього не 1 скарга вже летить і він далі порушує.
- Докази (скріншот/відео): Відео Тайм-Коди: 0:30, 0:32 Вогонь по машині без причини. 0:38 Видно як працівник почав бігти під колеса мого авто. 0:41 Відкрили вогонь по моїй машині знову без будь якого попередження. 0:50 Витягнув з машини без відігровки та взяв в кайданки. 1:08 Працівник сміється з мене бо мене взяли закафали. 1:55 Посадив мене в Авто яке не є зарейстрованим в відповідному розділі та яке не підлягає реєстру ОТЗ. 3:00 Працівник почав їхати по полю тим самим порушувати правила Проекту а саме Нон Рп Драйв. 5:02 Створив ДТП та після чого втік з місця ДТП тим самим порушив ПДР створив Аварійну ситуацію. 6:33 Працівник не взяв ключі в Лейтенанта який стоїть в холі.
- Дата порушення: 21.09.2025