Макс_Наливайко
Легенда 02 :)
- Реєстрування
- 25 Лют 2023
- Дописи
- 97
- Реакції
- 45
- Бали
- 416
1. Ваш нікнейм:Макс Наливайко/6613
2. Нікнейм порушника:Мілан Беха/6910397, Владислав Чікатіло/6897859
3. Назва клану порушника: Незнаю не видно
4. Суть скарги:Порушення правил неоф. орг. а саме: 3.3. 3.5. 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано 3.12. Заборонено проводити пограбування гравців, які знаходяться на острові в деморгані | Деморган 60 хвилин / Варн 4.3. Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають. 4.4. Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках. 6.19. "NonRP" - Немає відігровки надягнув стяжки і інших.
Також хочу сказати що адміністратори яким я надсилав репорт халатно віднеслись до ситуації і особливо Олександр Соколенко який стояв в 1 метрі та бачив що мене викрали йому було все рівно він навіть не убрав той гвинтокріл про який я писав самий перший репорт
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1:57-Похітка без рп відігровки, 3:28 Також немає відігровки, 6:40 немає відігровки, 7:25 я відправив репорт на який Олег Ричков відповів "Вітаю уточніть з чим" і за ним Карім Альварез з таким же питанням, 10:20 Блейз відкинув Лише Мілана Беху за 3.3 3.5, 10:30 НРП пограбування , 12:07 адмін просто взяв і кільнув...
6. Дата порушення:20.08.2026
2. Нікнейм порушника:Мілан Беха/6910397, Владислав Чікатіло/6897859
3. Назва клану порушника: Незнаю не видно
4. Суть скарги:Порушення правил неоф. орг. а саме: 3.3. 3.5. 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано 3.12. Заборонено проводити пограбування гравців, які знаходяться на острові в деморгані | Деморган 60 хвилин / Варн 4.3. Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають. 4.4. Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках. 6.19. "NonRP" - Немає відігровки надягнув стяжки і інших.
Також хочу сказати що адміністратори яким я надсилав репорт халатно віднеслись до ситуації і особливо Олександр Соколенко який стояв в 1 метрі та бачив що мене викрали йому було все рівно він навіть не убрав той гвинтокріл про який я писав самий перший репорт
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:20.08.2026