Adam_Darkholme
Новий гравець
- Реєстрування
- 20 Вер 2024
- Дописи
- 2
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: Маркіян Хелл
- Особистий нікнейм: Чічік Даркхолм
- Суть скарги: PG,RK,RPK ( можливе використання П.О )
- Докази (скріншот/відео): сюда 1 сюда 2 сюда 3 сюда 4
- Дата порушення: 19.09.2025
- Тайм коди: (сюда 1) 0:20,3.45,3.55 (сюда 2) 4:00,4.40 (сюда 3) 4.10 ( сюда 4) 4.45
- Від себе: Доброго дня,сьогодні виконуючи завдання нового BATTLEPASS мене без відомої причини почали пресувати працівники правоохоронних органів, в першому відео видно на початку що я почав втікати від працівників державної служби Тайм код 0:20 ( я думаю так би вчинила люба нормальна-адекватна людина ), після працівники почали за мною погоню розуміючи що моєму життю загрожує небезпека в виді двох службових, не розгубившись я почав стрільбу ( інших варіантів захистити себе не було ) Тайм код 3.45, під час стрільби видно що з гравцем "Маркіян Хелл"щось не так його начало дьоргати по різним сторонам,після кудись в поле втік кинувши свого напарника одного в перестрілці ( я цим підзрою що в гравця на комп'ютері стоїть потустороннє П.О або в цей момент він начав бавитись інтернетом, по гравцеві перестав проходити урон так же побіг кудись в поле, прошу перевірити це.) Тайм код :3.55. На другому відео видно що я після цїєї ситуації я пішов спокійно дальше виконувати завдання но гравець під іменем "Маркіян Хелл"так не думав, обідившись на всіх і вся рішив мені помститися на Тайм коді 4:00 видно як гравець яросно біжить на мене з тазером коли я по ньому стріляю ( PG ), після того як він мене вбив начав мені погрожувати доп статтями Тайм код: 4.40. як ви думаєте після того даний гравець успокоївся ?. Авжеш Ні, на третьому відео на Тайм коді: 4.10 видно як гравець в моїх пошуках з тазером в руках мені прийшлось відійти шоб після дати відпір. Можливо після інцидента в третьому відео гравець угомонився? Авжеш ні, на 4 відео гравець затримав мене без будь якої відомої на це причини, не перевіривши мої документи не представившись він мене затайзерив Тайм код: 4.45