Розглянуто №6900 | Без відповідальний працівник (мені дуже обідно)Ps:Не розглядати Соколенку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Солідний

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Гру 2025
Дописи
26
Реакції
49
Бали
62
1. Ваш нікнейм:Максим Солідний
2. Нікнейм порушника:Норт Давінчі
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:мене затримав працівник нпу на підозру в рошуку я паспорта не давав потім ми вже в віділку він питає в якому кармані паспорт я починаю задавати питання за якою статею та підставою я повинен надавати паспорт він починає перебивати та не надає відповіть на це питання(тобто можем зробити висновок що він незнає законів та незнає що таке субординація) потім він вже замучався і просто говорить дістав планшет і почав брати відбитки пальців питання як він Їх візяв коли я стояв лицем до нього тобто по рп це було не можливо.2 саме цікаве він тільки після цих дій зачитав міранду і то з помилкою що телефонний дзвінок 3 хвилини тобто зробив -4 хвили бо по закону максимум 7 хвилин дається я викликав держ адвоката він начебто викикав потім він не приїхав і він почав обшукувати знову не назвавши статі на обшук тобото опять незнання законів він написав протокол і показав на рівні очейщоб я ознайомився і через секунду заберає тобто я навіть не успів прошитати.ТОБТО МИ РОБИМ ВИСНОВОК ЩО ТОЙ СПІВРОБІТНИК НЕЗНА НІ ЗАКОНІВ НІ СТАТЕЙ НІЧОГО МОЖЛИ ВІН БУВ ДАЖЕ ЗАБЛАЧЕНИЙ но до цього я навіть незнав що ведеться відео віксація на боді камеру мене не придупридили
5. Доказ порушення (скриншот/відео):ТУТ 1 .0.36 в допитній і паспорт запрашує незнання статті і закона порушенні субординаціЇ
2. 1.36 нонрп з планшетом відбитки
3 1.58 міранда з помилкою
4 2.55 дзвінок 3хв... ПОМИЛКА
5 8.09 обшук опять не названа стаття і підстава
6 10.58 протокол

6. Дата порушення:27.08.2026

Останнє редагування модератором:

Андріан Бичко

Бичок | Західна Україна
Реєстрування
26 Чер 2025
Дописи
82
Реакції
52
Бали
217
Вітаю!
Розглянувши докази які присутні у скарзі, та докази від працівника НПУ.
Готовий винести вердикт!

Почнемо з тайм-коду 1.36 якій ви вказали:
Працівник справді не вказав підставу перевірки документів але жодного Non-Rp з відбитків пальців не було, відігровка щодо вас та пристрою була, так само з кайданками руку вам прикували до стола що прекрасно видно на відео-доказі тим самим рука була у доступі для пристрою.

Далі тайм-код 1.58 якій ви вказали: Норт Давінчі вказав не повністю всю *міранду* але головна частина вона була вказана.

Тайм-код 2.55 якій ви вказали: Помилка щодо тривалості звінку була.

Тайм-код 8.09 якій ви вказали: Щодо поверхневої перевірки, працівник мав повне право її провести так як у вас був рошук за статею 1.3 що передбачає *Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю.* тим самим у вас могла бути зброя або інші незаконі речі.

Тайм-код 10.58 якій ви вказали: Протокол був складений вірно,порушень від співробітника не бачу.

Гравець Норт Давінчі [6878726] отримує покарання а саме:

Сувору бесіду щодо його дій, на наступні похожі порушення будуть застосовані більшь суворі заходи.

[Розглянуто]

Також переношу скаргу у відповідний розділ.

Останнє редагування:

Алія Флоренс

Мл. Адміністратор | Західна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
64
Реакції
64
Бали
207
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Максим Солідний [6886433] отримує:

6.19.1. "NonRP аксесуар" - Заборонено NonRP розміщувати / використовувати аксесуари. | Деморган 15 хвилин

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі