Розглянуто №6902 | Юра Спайс | ID: 6806460 | Перезалив :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рікардо Ріверс

Шановний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
51
Реакції
37
Бали
364
1. Ваш нікнейм: Рікардо Ріверс
2. Нікнейм порушника: Юра Спайс | ID: 6806460
3. Назва клану порушника: VORNHD1
4. Суть скарги: Катався зі знайомою на машині й зупинилися біля ДСНС. Після чого під'їжджає гравець Юра Спайс і пише в чат: «Сідай до мене в тачку», «Бистра». Я цьому не придав уваги, так як гравець у зеленій зоні біля воріт ДСНС не має права грабувати, викрадати чи ще щось.
Після чого даний гравець грубо порушує правила сервера - робить масовий ДМ у зеленій зоні. Він вбиває 3-х гравців: мою знайому, після чого мене, і коли мене він вбив, видно, що він почав стріляти по третій людині.
В 3-х словах: Mass DM in ZZ.
Ну що ж, перейдемо до таймкодів: 0:02 - ми їдемо прямо. 0:04 - я у войс говорю, що гравець Юра Спайс хоче нас вбити (було сказано в жарт). 0:06 - ми повернули направо, а саме на територію ДСНС. 0:08 - гравець Соломія Хаймер запитує, чи я є в ДС 02 сервера. 0:12 - вона кличе до них у войс. 0:19 - я говорю, що зараз зайду у войс у ДС. 0:22 - я перевожу свою увагу на другий монітор. 0:29 - гравець Юра Спайс пише у чат: «Гроші давайте, йоу». 0:34 - гравець Соломія Хаймер каже, що у неї немає грошей. 0:42 - гравець Юра Спайс вийшов з авто. 0:44 - дістав М4 і почав цілитись. 0:50 - гравець Соломія запитує у гравця Юра Спайс, що він робить. 0:56 - приходить гравець Діма Просто і говорить йому, щоб він сховав свою пукалку. 0:58 - гравець Юра Спайс починає ДМити перший раз у зеленій зоні. 1:00 - я у войс говорю: «Дєд, не стріляй», аби гравець перестав стріляти. 1:13 - продовжуємо заспокоювати гравця Юра Спайс, по кличці «дід», так як у нього скін дідуся. Це не образа. 1:25 - гравець Юра Спайс пише, що у нього «Псіхіка поєхала в дєда». 1:37 - я місклікнув і випадково вдарив гравця Соломія Хаймер та сказав: «Відкат». 1:56 - гравець Соломія Хаймер каже, аби я залітав у войс до них. 2:07 - гравець Юра Спайс знову дістає свою зброю і починає цілитись. 2:19 - я переходжу на другий монітор. 2:24 - гравець Соломія Хаймер знову запитує, чи я заходжу. 2:37 - Соломія каже, де саме вони сидять у ДС. 3:17 - гравець Юра Спайс вистрілює перший патрон у автомобіль. 3:28 - гравець Юра Спайс стріляє по колесах. 4:08 - екран став темнішим, бо на другому моніторі я роблю скрін. 4:13 - гравець Юра Спайс пише у чат: «Сідай до мене в тачку», «Бистра». 4:27 - гравець Юра Спайс робить багато перекатів. 4:44 - гравець Юра Спайс відкрив вогонь по гравцю Соломія Хаймер, вбиваючи її. 4:45 - гравець Юра Спайс відкрив вогонь по мені. 4:59 - гравець Юра Спайс відкрив вогонь по невідомому гравцю.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази :)
6. Дата порушення: 25.08.2026

Адам Грінвуд

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
1,602
Реакції
455
Бали
379
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт
Гравець Юра Спайс [6806460] отримує покарання у вигляді warn за:
6.2.2. "MDM" - Massive DeathMatch - доведення трьох і більше гравців до несвідомого стану без вагомої IC причини. | Варн / Бан до 5 днів
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі