Розглянуто №691 Костя Пацан | Оголошення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
623
Реакції
845
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: Костя Пацан
  2. Особистий нікнейм: Євген Блейз
  3. Суть скарги: людина не коректно редагує оголошення,прошу видати йому догану за некомпетентність, також виходить питання: чому він не вміє коректно редагувати? Іспити як приймають?
  4. Докази (скріншот/відео): сюда
  5. Дата порушення: 04.10.2025

Маайлз Моралез

Новий гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
25
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Костя Пацан
  2. Особистий нікнейм: Євген Блейз
  3. Суть скарги: людина не коректно редагує оголошення,прошу видати йому догану за некомпетентність, також виходить питання: чому він не вміє коректно редагувати? Іспити як приймають?
  4. Докази (скріншот/відео): сюда
  5. Дата порушення: 04.10.2025
полностью согласен, вообще не понимаю к чему скарга, все правильно написанно, все отлично, думаю стоит удалить скаргу

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
623
Реакції
845
Бали
153
полностью согласен, вообще не понимаю к чему скарга, все правильно написанно, все отлично, думаю стоит удалить скаргу
у ЗМІ є певні правила а саме ПРО - Правила Редагування Оголошень. В яких чітко прописано як це потрібно та правильно робити. Наприклад: (Продам бмв м5 ф90 ціна 35кк), правильно буде [Транспорт] Продам а/м "BMW M5 F90". Ціна: 35.000.000. А Костя замість того що відредагувати, просто відправляє і фармить собі оголошення для підвищення. Якщо не вірите запитайте у замів чи правильно він редагує. Спершу ознайомтесь з правилами а тоді відповідайте мені на скаргу про те, що скарга якась не доречна.

Майклз Моралез

┊︎ moralez 07 server
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
74
Реакції
24
Бали
13
у ЗМІ є певні правила а саме ПРО - Правила Редагування Оголошень. В яких чітко прописано як це потрібно та правильно робити. Наприклад: (Продам бмв м5 ф90 ціна 35кк), правильно буде [Транспорт] Продам а/м "BMW M5 F90". Ціна: 35.000.000. А Костя замість того що відредагувати, просто відправляє і фармить собі оголошення для підвищення. Якщо не вірите запитайте у замів чи правильно він редагує. Спершу ознайомтесь з правилами а тоді відповідайте мені на скаргу про те, що скарга якась не доречна.
тебе какое дело до него

Назар Мазепа

Директор ЗМІ | Західна Україна
Лідер
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
277
Реакції
160
Бали
88
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Костя Пацан [6860335] вже отримував покарання,
тому додатково відповідь була надана -
тут

//РОЗГЛЯНУТО//

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі