- Реєстрування
- 15 Сер 2024
- Дописи
- 623
- Реакції
- 845
- Бали
- 153
полностью согласен, вообще не понимаю к чему скарга, все правильно написанно, все отлично, думаю стоит удалить скаргу
- Нікнейм гравця: Костя Пацан
- Особистий нікнейм: Євген Блейз
- Суть скарги: людина не коректно редагує оголошення,прошу видати йому догану за некомпетентність, також виходить питання: чому він не вміє коректно редагувати? Іспити як приймають?
- Докази (скріншот/відео): сюда
- Дата порушення: 04.10.2025
у ЗМІ є певні правила а саме ПРО - Правила Редагування Оголошень. В яких чітко прописано як це потрібно та правильно робити. Наприклад: (Продам бмв м5 ф90 ціна 35кк), правильно буде [Транспорт] Продам а/м "BMW M5 F90". Ціна: 35.000.000. А Костя замість того що відредагувати, просто відправляє і фармить собі оголошення для підвищення. Якщо не вірите запитайте у замів чи правильно він редагує. Спершу ознайомтесь з правилами а тоді відповідайте мені на скаргу про те, що скарга якась не доречна.полностью согласен, вообще не понимаю к чему скарга, все правильно написанно, все отлично, думаю стоит удалить скаргу
тебе какое дело до негоу ЗМІ є певні правила а саме ПРО - Правила Редагування Оголошень. В яких чітко прописано як це потрібно та правильно робити. Наприклад: (Продам бмв м5 ф90 ціна 35кк), правильно буде [Транспорт] Продам а/м "BMW M5 F90". Ціна: 35.000.000. А Костя замість того що відредагувати, просто відправляє і фармить собі оголошення для підвищення. Якщо не вірите запитайте у замів чи правильно він редагує. Спершу ознайомтесь з правилами а тоді відповідайте мені на скаргу про те, що скарга якась не доречна.
Не логічне питання, тоді нащо придумали розділ Скарг на держ орг?тебе какое дело до него