Розглянуто №6969 | згадка рідних порушеня правил викрадень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Колядний

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Чер 2024
Дописи
53
Реакції
50
Бали
266
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:Владислав чікатіло 6897859
2. Ваш нікнейм та ID:Микола Колядний 6757859
3. Назва клану порушника: DARKFURY
4. Суть скарги: їздили по орінтуваням з напарником та затримали даного гравця після того як ми його посадили даний гравець вийшов з ітт за допомогою ключа свободи та почав прости щоб ми його підвезли ми йому відказали та відїхали недалеко щоб взяти пробити нового тіпа напарник вийшов з машини бо людина почала бити по авто і каже кафай його я не поняв шо робиця вихожу з авто і тут як друг опиняєця в стяжках такі я в мене було вилучино 5 золотої петри а в друга було вилучино 9 м4 прошу це повернути напарник мій був богдан Солідний также була згадка мого батька (дам оточненя мій батько зараз на війні в гарячій точі )
(шановна адм попрошу якшо пишуть срочно тп значить треба тепехнутися ане писати опишіть більш детальніше дакую за понятя)
5. Докази порушення (скріншот/відео):
тайм коди
1.0:50
2.1:05
3.1:28
4.3:50 згадка рідних
6. Дата та тайм-код порушення:31.08.2026

Василь Перегінець

Старший адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
4,415
Реакції
1,531
Бали
643
Веб-сайт
t.me
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Владислав Чікатіло #6897859 отримає покарання за порушення правил неофіційних організацій, UKRAINE GTA:

3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 10 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 20 хвилин
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Бан 1 день
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5 хвилин

Через порушення від державних організацій переношу скаргу у відповідний розділ.

Схвалено!

Віталій Колодний

Адміністратор 02 Слідкуючий СБУ| Західна Україна😍
Адміністратор
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
50
Реакції
38
Бали
55
Вітаю,розглянувши Вашу скаргу,виношу вердикт:

Гравець Микола Колядний [6757859]
Отримує покарання:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 10 хвилин

Мут 30
Від гравця Богдан Солідний порушень не виявлено.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі