Розглянуто №6990 | Обмін Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
186
Реакції
565
Бали
294
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Жекіч Хелл
2. Ваш нікнейм та ID: Норт Давінчі 6878726
3. Назва клану порушника: MARLBORO ( Зараз не перебуває в клані )
4. Суть скарги: Я бігав по ЦР та шукав намет, оскільки купував Tesla за 300 млн. Після цього мене почав провокувати гравець Жекіч Хелл. У відповідь на його провокації я сказав: «Мені зараз не до цього, я купую Теслу». Сам гравець у своїй скарзі зазначив, що перед цим він кликав мене на ЦР. Проте в мене є повний відкат ситуації, на якому чітко видно, що я просто бігав по ЦР і він мене не кликав. Також у своїй скарзі Жекіч Хелл вказав, що я нібито сказав йому: «****************************». Однак навіть на його власній скарзі чітко чути, що я сказав: «Мені зараз не до цього, я купую Теслу». На мою думку, дії гравця Жекіча Хелла підпадають під провокацію та введення адміністрації в оману, оскільки він вказав у скарзі інформацію, яка не відповідає дійсності, попри наявність відеозапису, що це підтверджує.
5. Докази порушення (скріншот/відео): його скарга фул відкат
6. Дата та тайм-код порушення: 30.08.2026

Влад Тейчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Бер 2026
Дописи
263
Реакції
84
Бали
117

Вітаю переглянувши скаргу виношу вердикт:
Порушень із сторони Жекіча Хелла не виявлено.
Також переношу вашу скаргу в відповідній розділ
На Розгляді

Олександр Соколенко

Старший Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Кві 2025
Дописи
141
Реакції
90
Бали
167
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Норт Брайс [6878726] вже отримав покарання за своє порушення у відповідній скарзі

Також вбачаю порушення правил UKRAINE GTA від гравця Жекіч Хелл [
6862466], а саме:

6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця на порушення правил сервера з метою отримання доказів, створення конфліктної ситуації або подальшого притягнення його до відповідальності. | Мут 30–90 хвилин / Деморган 30–90 хвилин / Бан до 5 днів

Переношу у відповідний розділ

Лідія Флоренс

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
19 Лют 2026
Дописи
258
Реакції
63
Бали
117
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець Жекіч Хелл [ 6862466 ] отримує:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено навмисно провокувати гравця на порушення правил сервера з метою отримання доказів, створення конфліктної ситуації або подальшого притягнення його до відповідальності. | Мут 60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі