Схвалено №70 / Нон рп НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лют 2026
Дописи
47
Реакції
17
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Віталій Круковець
2. Нікнейм порушника: Віталій Севтунов,Григорій Корбут
3. Суть скарги: Нон рп НПУ неповажне ставлення нон рп дії та все інше.Відео трішки нарізане через те що прогарама запису робить кліп а не всі фрагменти запису якщо потрібно весь відео доказ попрошу вас зв'язатись зі мною в діскорд Тен коди: 00:02 відмова показати відео доказ по законні якщо адвокат не вийшов на зв'язок я маю повне право переглянути відео доказ порушення 00:11 відмова сказати який це закон 00:27 видача кляпу каже він навіть якого немає і робить вигляд що не чує 00:35 оск 00:45 по невідомій причині отримую кляп до рота 01:07 поверхневий огляд по невідомій причині 01:27 не взявши зіп пакет зі столу починає класти невідомо куди звідкись береться зіп пакет тут вже нон рп 01:37 виявилось дуже багато зіп пакетів але давали тільки 1 02:11 немаю нічого проти цього рп але як може бути біля вентиляціїї ліфт? 02:17 він не приставився ким він є перше друге не попросивши моїх документів вбиває мене в базу данних як я взагалі не знаю( 03:35 дуже довге вбивання мене в базу данних не названо за якої статею виданий розшук за що затриманий 04:41 виданний розшук по невідомим мені статтям 04:41 закрив калітку 04:53 посадили в ІТТ. Готовий сам понести покарання але хочу вас повідомити що це було все на емоціях бо не дуже і хочеться сидіти дві години і не подобається таке відношення як виявилось процесуалку вів полковник НПУ тому попрошу дуже суворе покарання та взяти нового полковника щоб була якась субординація навіть до правопрушників я сам готовий нести покарання за те що іноді погрожував але попрошу мені його не видавати адже я це говорив на дуже великих емоціях адже сам не зрозумів за що був затриманий!
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 25.07.2026

Валерія Романова

ЗГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
613
Реакції
623
Бали
153
Вітаю!

Переношу вашу скаргу у відповідний розділ.

Річард Скоропадський

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
533
Реакції
652
Бали
153
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Враховуючі перераховані мною порушення як правил серверу та і RolePlay логіки, було принято рішення о покаранні згідно правил держ.орг:

Віталій Севтунов
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Григорій Корбут
Слідкуючим буде довірено провести розмову щодо належного проведення процесуальних дій та випадків у яких можна застосовувати кляп.

|| СХВАЛЕНО ||

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі