Розглянуто №716 | СБУ, WALENSHTAYN, KHARKIV, Для Валерії Зеленюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
179
Реакції
524
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Ілюза Ковальчук, Норт фрей, Хейден фрей, Ванюша сатору, Андрій Джексон, Річард скоропадський
2. Особистий нікнейм: Руди Майлз
4. Суть скарги: Вирішив поїхати на гараж , побачив скупчення людей на заправці тай поїхав далі, почав під'їзжати до блокпоста, він не був зайнятий СБУ, так як навіть шлагбауми не були зачинені, бачу картину що мене Дбшить Ілюха ковальчук, створив дтп, напевно так в нас працює СБУ, далі бачу перестрілку, потім до мене підбігає вся ця толпа та ковальчук без відігровки рп ,тобто він мав постучати в вікно до мене,представитись та показати свої документи,а так не зробивши цього я навіть не чув що він казав із за закритого вікна, далі на відеодоказі видно як працівники сбу і неоф вбивають мою жінку, та мене и нон рп чином, піднімають мене адреналіном, без відігровки реанімації,без нічого, і робить це спочатку Андрій Джексон, а потім Юра хохлов, потім Річард скоропадський підходе до мене та починає заковувати, нарушаючи нон рп, не представившись , не сказавши причину по якій мене було затримано, нічого, по суті я навіть не знав хто ці люди, вони могли купити форму та надіти на себе і таким чином видавати себе за СБУ
Прошу запевнити що один з нарушаючих є Андрій Джексон, модератор клана KHARKIV
5. Докази (скриншот/відео): Тайм коды: 00:53 DB Ілюха Ковальчук , 01:34 FD Ілюха ковальчук, 01:36 Dm in car Андрей Джексон, Хейден Фрей, Ванюша Сатору, 02:24 FD Норт фрей, 02:31 FD Андрій Джексон, 02:34 DM Ванюша сатору вбив мою жінку, Андрій Джексон вбив мене та підняв без відігровки адреналіном, та знову вбив,далі мене підняв Юра Хохлов, 03:05 Річард Скоропадський порушує та не представляється, закидує в кайданки Тик
6. Дата порушення: 22.10.2025

Валерія Романова

ІП | Генерал НПУ | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
506
Реакції
517
Бали
153
Вітаю!

Ознайомившись з вашою скаргою та наданими відеодоказами можу винести вердикт:

Гравець Ілюха Ковальчук [6823702] отримає покарання у вигляді:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
/jail 30

Перевіривши додатково інформацію - порушень від гравця Юра Хохлов не виявлено. Щодо вашого затримання порушень також не виявено, оскільки працівники СБУ мають право затримувати до з'ясування обставин і представитись вже безпосередньо під час перевірки документів.

Також очікуйте вердикту стосовно порушень від представників неофіційних організацій.

[Розглянуто]

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Хейден Фрей
#6850579 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Гравець Андрій Джексон #6772295 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Гравець Норт Фрей #6878726 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Гравець Руди Майлз #6867061 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі