Розглянуто №719 порушення правел евакуювання транспортних засобів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Шакал

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
72
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Ден Хандерсон (6855158)
  2. Особистий нікнейм:Михайло Тусик (6875954)
  3. Суть скарги: я знаходився на парковці біля епіцентра вище зазначена особа приїжджала на епіцентр києва і без причини забирала автомобілі з стоянки біля епіцентра і відвозила на штраф стоянку для збільшення свого ігрового рахунку серед тих автомобілів було моє авто і квадроцикл, прошу звернути на це увагу, адже всі автомобілі знаходились в межах парковки
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:31.10.2025

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
Вітаю шановний гравець, це не є порушенням, нам дозволяється евакуйовувати транспорт при таких винятків як: 1 Не правельна парковка, 2.Автобіль без н/з (Номерних Знаків), і також ви почали перешкоджувати коли сіли в авто, при рп якщо враховуючи ви ніяк би не могли сісти коли я вже почав їхати з авто. Попрошу адміністрацію включи це до уваги що автомобіль був пошкодженний це вперше згідно правил евакуації т/с
"Співробітник має право відправити авто на штрафмайданчик, якщо воно перебуває в аварійному стані та загрожує безпеці інших учасників дорожнього руху." по рп взяти у вас тс димиться є підозра що авто може взірватись за тощо він диміться лібож загориться.
2. Транспорт дозволено забирати якщо він є не на номерних знаків тоїсть не зарєгестрованим авто.
Тоїсть від мене немає порушеннь так як я діяв згідно правил.
Приємної гри та настрою.

Міша Шакал

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
72
Бали
21
На даному відео видно що я сів в автомобіль ще до того як його було зачіплено за евакуатор
І також хочу підкреслити що це спавн автомобілів
І там люди спавнять досить багато авто без номерних знаків тому що ними не користуються
І ще хочу підкреслити що квадроцикл який знаходиться з правої сторони абсолютно у відмінному стані
І на скільки я знаю в правилами заборонено забирати авто з парковки, і немає винятку що до номерних знаків, даний квадроцикл був поставлений рівно з розміткою, адже я ним не користувався в той момент

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
Дивіться транспорт "квадроцикл" який можна порахувати як спорт-інвертар є рамка для номерних знаків, тоїсть він забов'язаний бути зарєєстрованим, там же небуло ніяких номерних знаків і також повторюсь я мав би право забрати і ваш автомобіль і також тот квардроцико вот на приклад берем цю RP ситуацію.
Автомобіль який не є зарєгестрованим в ВРУ ,тощо, може бути що угнанний це не звіреш так як немає номерних знаків тоїсть я можу порахувати що данний автомобіль/квадроцикл тощо є угнанним, і маю право забрати на штраф майданчик, я упераюсь більше на РП з правалими а не буквально на скаргу я порахував що роблю дійсним чиним RP проекту. І прошу також поняти ситуацію, що це не є проект не рп а Проект RolePlay ви більше порушуєте ніж Держ. Структури, і враховуючи ситуацію цюже ви правокуєте, а потім же обрізаєте фрапс якоби вам щось зробили, на цим я всьо сказав. Гарного дня.

Міша Шакал

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
72
Бали
21
Повторюсь ще раз, ви не можете забирати транспортний засіб з місця спауну автомобілів, і не важливо чи він був з номерним знаком, чи ні, це спавн авто
Чомусь ніхто з працівників поліції не їде до парковки біля епіцертра Києва щоб так легко забирати на штраф стоянку авто і заробляти тому кошти
Тільки дана особа собі так вирішила підзаробити

Олександр Чижевський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
192
Реакції
104
Бали
48
Вітаю!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Вам буде видана компенсація

Співробітник НПУ получить покарання за порушення правил евакувації транспорту

а саме:
6.10. Співробітнику заборонено проводити евакуацію транспортного засобу, якщо в нього немає на це підстав. | Деморган 30 хвилин

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі