Леонард Хелл
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 3 Чер 2023
- Дописи
- 41
- Реакції
- 58
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: Васьок Васильович 6864346
- Особистий нікнейм: Леонард Хелл
- Суть скарги: Доброго дня, даний гравець скамить гравців на неіснуючу азс. Учора він питався продати мені азс в м.Дніпрі якої не існує.(скрн буде). Сьогодні ми сидимо з друзями в ДС і мій друг помічяє що в купівлі/продаж 02 сервера даний гравець пише "Продам АЗС в Кончезаспі". Я кажу йому що то та людина що і вчора і ми поїхали виводити його на чисту воду. Гравець хотів зразу ж записати на фрапс на больці Дніпра що він продає її, за поїздку він неодноразово кидав свою карту нам і говорив щоб ми спочатку скинули йому гроші, но коли ми підїхали до АЗС і я побіг дивитись власника він просто вийшов з ігри. Ще він намагався купити вірти, він пропонував мому другу Кості Мирфену йому їх продати помімо того що він продавав ще ту азс йому. Прошу Вас адміністрацію розглянути і покарати даного ігрока, тому що ми уже не новачки і розуміємо що то є чистої води обман а гравці які тіки прийшли на проект можуть попастись на такий скам, і наказати даного гравця, тому що на проекті такі люди які хочуть заволодіти грошима нечестно не мають грати. І ще я прикріплю скріншоти з дс де була бесіда по продажу азс і попитці купити вірти. P.s. Вірти ніколи ніхто не продавав.
- Докази (скріншот/відео): Тик - тайм - коди 16:49 по 16:51 він кидає карту , 16:53 ми приїхали і він лівнув з гри. Тик скріншоти з дс від Кості Мирфена.
- Дата порушення:01.09.24