Схвалено №723 Скарга на скам азс і попитка покупки віртів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Леонард Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
58
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Васьок Васильович 6864346
  2. Особистий нікнейм: Леонард Хелл
  3. Суть скарги: Доброго дня, даний гравець скамить гравців на неіснуючу азс. Учора він питався продати мені азс в м.Дніпрі якої не існує.(скрн буде). Сьогодні ми сидимо з друзями в ДС і мій друг помічяє що в купівлі/продаж 02 сервера даний гравець пише "Продам АЗС в Кончезаспі". Я кажу йому що то та людина що і вчора і ми поїхали виводити його на чисту воду. Гравець хотів зразу ж записати на фрапс на больці Дніпра що він продає її, за поїздку він неодноразово кидав свою карту нам і говорив щоб ми спочатку скинули йому гроші, но коли ми підїхали до АЗС і я побіг дивитись власника він просто вийшов з ігри. Ще він намагався купити вірти, він пропонував мому другу Кості Мирфену йому їх продати помімо того що він продавав ще ту азс йому. Прошу Вас адміністрацію розглянути і покарати даного ігрока, тому що ми уже не новачки і розуміємо що то є чистої води обман а гравці які тіки прийшли на проект можуть попастись на такий скам, і наказати даного гравця, тому що на проекті такі люди які хочуть заволодіти грошима нечестно не мають грати. І ще я прикріплю скріншоти з дс де була бесіда по продажу азс і попитці купити вірти. P.s. Вірти ніколи ніхто не продавав.
  4. Докази (скріншот/відео): Тик - тайм - коди 16:49 по 16:51 він кидає карту , 16:53 ми приїхали і він лівнув з гри. Тик скріншоти з дс від Кості Мирфена.
  5. Дата порушення:01.09.24

Олександр Юрчишин

На пенсії | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,146
Реакції
1,158
Бали
253
Вітаю!
Переношу вашу скаргу до відповідного серверу

Андреас

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
983
Реакції
157
Бали
48
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець 6864346 отримує покарання: Махінації - pban 6000
Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі