Схвалено №734 Олександер Чорнобай [6846185] // DM, DM Car та Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Козаков

Новий гравець
Реєстрування
15 Лис 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
1
  1. Нікнейм гравця: Олександер Чорнобай [6846185]
  2. Особистий нікнейм: Іван Козаков [6870402]
  3. Суть скарги: Я стояв на парковці біля АТБ, нікого не чіпав. До мене під'їхали двоє гравців на Mercedes CLS 2011 та гравець на пасажирському місці почав відкривати вогонь просто так, порушивши правила UKRAINE GTA 6.2. ("DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин), 6.38. (Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Варн / Бан до 10 днів) та 6.4. ("DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин). Хочу, щоб порушнику видали заслужене та справедливе покарання, тому що я справді не розумію ким треба бути, щоб відкривати вогонь по новачку.
  4. Докази (скріншот/відео): Посилання.
  5. Дата порушення: 15.11.2024

Віталій Залужний

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
395
Реакції
89
Бали
33
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Олександер Чорнобай [6846185] отримує наступні покарання:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі