Розглянуто №741 | СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2024
Дописи
45
Реакції
30
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Сашуня Білова
2. Нікнейм порушника:Микола Ковач, Назар Болотний, Тоні Пікмен
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я просто вийшла надвір стояла дивилася що відбувається. Підходять три співробітника СБУ і починають не цинзурно виражатися також взяли мене в кайданки без причини також без відігровки. Також у мене є підозра що вони були в зговорі з кланом томущо на відео видно що тий клановиць бігав зними а потім як вони мене залишили в кайдануах біля автомобіля той ж клановиць що бігав з ними мене обікрав
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць
6. Дата порушення:23.11.2025

Валерія Романова

Ігровий помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
477
Реакції
530
Бали
153
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець Тоні Пінкмен [6823702] буде знятий з посади за масове порушення правил державних організацій а саме:
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
Також гравець отримає покарання згідно правил UKRAINE GTA,а саме:
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
/jail 100

Гравець Назар Болотний [6778843] буде знятий з посади за порушення правил державних організацій а саме:
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення

Гравець Микола Ковач [6865832] буде знятий з посади за порушення правил державних організацій а саме:
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі