Розглянуто №80 СБУ НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Жов 2026
Дописи
3
Реакції
9
Бали
45
Вік
16
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Всеволод Мшеслав та Станіслав Тернер
2. Ваш нікнейм та ID: Ілля Гурін 6914441
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: НПУ
4. Суть скарги: на відео Нон рп копи обзивання провокація та неадикватна поведінка і я теж готов получити мут за отвіт провокації але пане генерал нпу не має себе так вести якщо би не откат то він би так со всіми так себе вів укого пк слабий і откати не тянут
5. Докази порушення (скріншот/відео): тик
6. Дата та тайм-код порушення: 10.10.2026 година 13;30

Антон Теннет

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
540
Реакції
265
Бали
346
Вітаю, уважно розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Скарга буде перенесена у відповідний розділ​

Валерія Романова

ЗГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
832
Реакції
761
Бали
309
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу, а також переглянувши повний відеозапис процесуальних дій, можу винести вердикт:

Гравець Всеволод Мшеслав [6764929] отримає покарання у вигляді:
​
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 30 хвилин​

Також з лідером НПУ буде проведена бесіда задля уникнення подібних ситуацій у майбутньому.

Гравець Андрій Котовський [6860293] отримає покарання у вигляді:
​
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 30 хвилин​
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 100 хвилин​

Гравець Ілля Гурін [6914441] отримає покарання у вигляді:​
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин​
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 60 хвилин​
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 120 хвилин​

Також переглянувши повну відеофіксацію, можу ствердити, що провокації були саме від вас.

[Розглянуто]​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі