Розглянуто №848 нон рп+ краш

МАЛК

Козак
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
39
Реакції
8
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Павло Мацалік

2. Нікнейм порушника:Сашя Білиш

3. Назва організації порушника: НПУ К

4. Суть скарги: нон рп нпушника, він мало того шо він еле шось робе,
так ще ї ігноре. в кінці мене крашнуло
не хочу я сидіти годину за те що мене крашнуло

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коди
нон рп НПУ 0.00 -3.37
краш в мене - 3.37

6. Дата порушення:24.02.2026

Леонід Вальчук

02 | Західна Україна
Реєстрування
30 Вер 2024
Дописи
140
Реакції
91
Бали
48
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

З гравцем буде проведено сурову бесіду,також послідує дисциплінарне стягнення у вигляді догани

А ви порушили правила UKraine GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин
Примітка: слова написані в подібному форматі "МоЛоДеЦь", тощо, також прирівнюється до порушення даного пункту.
/pmute 20 (за все)

Додатково зв'яжіться зі мною у Діскорд
weqashe_one

[Розглянуто]

МАЛК

Козак
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
39
Реакції
8
Бали
11
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

З гравцем буде проведено сурову бесіду,також послідує дисциплінарне стягнення у вигляді догани

А ви порушили правила UKraine GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин
Примітка: слова написані в подібному форматі "МоЛоДеЦь", тощо, також прирівнюється до порушення даного пункту.
/pmute 20 (за все)

Додатково зв'яжіться зі мною у Діскорд
weqashe_one

[Розглян
закинув заявку в дс

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі