Схвалено №9 СБУ К/ Павло Малюк/ Не коректні дії лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
59
Реакції
217
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Павло Малюк
  2. Особистий нікнейм: Юра Хохлов
  3. Суть скарги: Стояв в ГУ, після чого замітив якісь відігровки в чаті, одразу впізнав лідера СБУ К, в загальному суть скарги полягає у тому, що на мене намагаються відкрити кримінальне провадження, але з застосуванням не чесних дій, на доказах видно, що 'генерал' намагається добитись успішного відігрування, щоб продовжити свою спробу у відкритті КП. Чи є така 'робота' такої важливої в грі фракції доречною? Якщо так, чому я не можу намагатись так само 'спамити' відігровкою та досягти відповіді що Генерал СБУ К наприклад : 'Знятий з посади' або 'Наркобарон який не може займати таку посаду', я вважаю що таким особам не місце на таких посадах. Суть роботи СБУ К : Лідера та його заступників у відкритті КП полягає у тому, що вони під'їхали до мене ( я був в масці, РП- відігрування щодо мого жетону ( по якому вже можливо найти особу) не було , після чого вони успішно знайшли мене по жетону ( докази відсутні, але можливо вони використають їх в продовженні КП), якого на мені могло і не бути - це також перетяг РП-ситуації , так як в правилах або законах на форумах не прописано про жетон ) запитались пару питань про справу та одразу надіслали запит до Ген.прокуратури без жодних доречних доказів. Цей лідер перечить всім можливим РП обставинам або ж взагалі не знає що таке РП та як його відігрувати. Прошу розглянути цю скаргу та з'ясувати чому лідер так безвідповідально ставиться до своїх повноважень щодо можливості відкриття КП...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ 1 Доказ 2
  5. Дата походження: 14.04.25

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю, розглянувши скаргу, виношу рішення
Гравець Павло Малюк [6942] отримує наступні покарання згідно правил UKRAINE GTA:
5.25. "Flood /try" - Заборонено використовувати більше 3-ох /try для однієї ситуації. | Мут 30-60 хвилин
5.21. "Неправильне використання /me /do /try" - Заборонено неправильне використання команд /me /do /try. | Мут 30-90 хвилин

|Схвалено|​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі