- Реєстрування
- 28 Гру 2024
- Дописи
- 59
- Реакції
- 217
- Бали
- 108
- Нікнейм лідера/заступника: Павло Малюк
- Особистий нікнейм: Юра Хохлов
- Суть скарги: Стояв в ГУ, після чого замітив якісь відігровки в чаті, одразу впізнав лідера СБУ К, в загальному суть скарги полягає у тому, що на мене намагаються відкрити кримінальне провадження, але з застосуванням не чесних дій, на доказах видно, що 'генерал' намагається добитись успішного відігрування, щоб продовжити свою спробу у відкритті КП. Чи є така 'робота' такої важливої в грі фракції доречною? Якщо так, чому я не можу намагатись так само 'спамити' відігровкою та досягти відповіді що Генерал СБУ К наприклад : 'Знятий з посади' або 'Наркобарон який не може займати таку посаду', я вважаю що таким особам не місце на таких посадах. Суть роботи СБУ К : Лідера та його заступників у відкритті КП полягає у тому, що вони під'їхали до мене ( я був в масці, РП- відігрування щодо мого жетону ( по якому вже можливо найти особу) не було , після чого вони успішно знайшли мене по жетону ( докази відсутні, але можливо вони використають їх в продовженні КП), якого на мені могло і не бути - це також перетяг РП-ситуації , так як в правилах або законах на форумах не прописано про жетон ) запитались пару питань про справу та одразу надіслали запит до Ген.прокуратури без жодних доречних доказів. Цей лідер перечить всім можливим РП обставинам або ж взагалі не знає що таке РП та як його відігрувати. Прошу розглянути цю скаргу та з'ясувати чому лідер так безвідповідально ставиться до своїх повноважень щодо можливості відкриття КП...
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ 1 Доказ 2
- Дата походження: 14.04.25