Матео Хард
Живучій всіх живучіх
- Реєстрування
- 15 Кві 2024
- Дописи
- 110
- Реакції
- 95
- Бали
- 31
1. Нікнейм гравця: лорд селлів
2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
3. Клан порушника: marlboro
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ChosenFamily
5. Суть скарги:
В даній ситуації людина виштовхнула мене із ЗЗ, коли я був не біля робочого місця. Щоб не вбивати, він просто виштовхнув мене у воду, і коли я побачив, що мій екран починає мерцати красним кольором ( це коли по тобі проходить урон ), я підійшов до комп'ютера і побачив що я вже мертвий.
Людина напряму змахінувала мою смерть, так як знала що я афк, і коли він виштовхне мене у воду, я просто задохнусь, та щоб не отримувати варн за DM in ZZ.
Прошу покарати даного гравця по всім пунктам, які порушенні на даній відеофіксації.
6. Докази (скріншот/відео): сюди
7. Дата порушення: 16.07.2024
2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
3. Клан порушника: marlboro
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ChosenFamily
5. Суть скарги:
В даній ситуації людина виштовхнула мене із ЗЗ, коли я був не біля робочого місця. Щоб не вбивати, він просто виштовхнув мене у воду, і коли я побачив, що мій екран починає мерцати красним кольором ( це коли по тобі проходить урон ), я підійшов до комп'ютера і побачив що я вже мертвий.
Людина напряму змахінувала мою смерть, так як знала що я афк, і коли він виштовхне мене у воду, я просто задохнусь, та щоб не отримувати варн за DM in ZZ.
Прошу покарати даного гравця по всім пунктам, які порушенні на даній відеофіксації.
6. Докази (скріншот/відео): сюди
7. Дата порушення: 16.07.2024