Схвалено ⚠️ Петиція про зменшення постійного видалення незайнятих т/з ⚠️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
915
Реакції
778
Бали
113
Вітаю шановні гравці Ukraine GTA та розробники!

В мене є до вас невелика пропозиція. Всі ми знаємо, що кожні 10 хвилин проводиться видалення незайнятих транспортних засобів. Так, як зараз, щоб отримати авто треба бігти до парковки, дана система дуже сильно заважає. Я пропоную робити видалення авто кожен Pay-Day. Тобто всі отримають ЗПшку і через 2 хвилини буде видалення. Це буде дуже зручно. Дана система створена саме для збільшення фпс прибранням зайвих об'єктів. Зараз багато авто стоїть на парковці, і кожні 10 хвилин система допомагала очіщати місця. Для цього можна додати команду адміністраторам, які будуть робити неплановані видалення авто в якійсь зоні (не на всій карті).
Всі, кому сподобалась ідея, прошу поставити стрілочку вгору та написати свою думку.

З повагою Метью Дефо 03,04 сервер!

Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
22
Реакції
8
Бали
11

В мене є до вас невелика пропозиція. Всі ми знаємо, що кожні 10 хвилин проводиться видалення незайнятих транспортних засобів. Так, як зараз, щоб отримати авто треба бігти до парковки, дана система дуже сильно заважає. Я пропоную робити видалення авто кожен Pay-Day. Тобто всі отримають ЗПшку і через 2 хвилини буде видалення. Це буде дуже зручно. Дана система створена саме для збільшення фпс прибранням зайвих об'єктів. Зараз багато авто стоїть на парковці, і кожні 10 хвилин система допомагала очіщати місця. Для цього можна додати команду адміністраторам, які будуть робити неплановані видалення авто в якійсь зоні (не на всій карті).
Всі, кому сподобалась ідея, прошу поставити стрілочку вгору та написати свою думку.

З повагою Метью Дефо 03 сервер!
ЗА!

Реєстрування
14 Сер 2022
Дописи
321
Реакції
97
Бали
46
Гарна ідея!!Але я би прибрав би систему видалення авто або додав побільше точок спавну авто(парковочні місця)
За!

Назар Дефо

Козак
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
39
Реакції
16
Бали
11

З повагою Метью Дефо 03 сервер!
ЗА

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
686
Реакції
515
Бали
153
+ , но лучче б вернули як раніше було , що ти можеш біля себе спавнити авто

Олександрович Сумський

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Жов 2023
Дописи
73
Реакції
70
Бали
21
За верніть респавн біля себе а не на парковці ми так своє время теряємо
Буду вдячний слава україні??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі