Відмовлено ❤️‍🔥РП Біоргафія | Роман Хамелеон❤️‍🔥

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻

𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
326
Реакції
175
Бали
103

• Ім'я: Роман​

• Прізвище: Хамелеон​

• Сім'я:​

• мати: Луна Хамелеон​
  • батько: Дмитро Хамелеон​
  • брат: Сергій Хамелеон​

• Вік: 24 роки​

• Національність: Українець​

• Місце народження: Львів​

• Місце проживання: м. Львів​

• Сімейний стан: Неодружений​

• Діти: Ні​

• Стать: Чоловіча​

• Зріст: 180 см​

• Вага: 85 кг​

• Колір очей: Карі​

• Волосся: Темно-русяве​

• Погані звички: немає​

• Риси характеру та особисті якості: Комунікабельний, відповідальний, цілеспрямований​

Дитинство:

Народився я у центральній лікарні міста Львів 15 серпня 2000 року. У мене був старший брат Сергій, який завжди був для мене, як другий батько. Мама, працюючи на двох роботах, майже завжди була вдома, тому стосунки з братом стали особливо тісними. Ми підтримували один одного та допомагали мамі в господарстві. Пам’ятаю, як уже у 6 років умів допомагати готувати прості страви та дбав про домашніх тварин. У вільний час я часто катався на велосипеді околицями Львова, досліджуючи нові двори та відкриваючи для себе щось нове. Моє дитинство було сповнене радості, тепла та взаєморозуміння з батьками. Я мав гарні стосунки з братом — ми завжди були разом, він мене брав на прогулянки. У цей період я почав ходити до школи, намагався гарно навчатися, і поступово моє дитинство перейшло в юність.

Юність:

Моя юність почалася рано — вже у 10 років я виявляв лідерські якості. У школі був активним учасником різних заходів та старостою класу. Старший брат, який став співробітником СБУ, був моїм прикладом. У 12 років я захопився гандболом і карате. Мріяв стати майстром спорту, але у 14 років через травму сухожилля змушений був завершити спортивну кар’єру. Це був складний період, однак я не здався — повернувся до карате та почав заново.

Після школи я вирішив вступити до технічного університету й вивчати ІТ, адже змалку захоплювався комп’ютерами. В університеті був активним студентом, працював над власними проєктами. Проте згодом трапився конфлікт — мене відрахували через бійку. Це стало поворотним моментом. Я вирішив почати з чистого аркуша і вступив до медичного коледжу, як радили батьки. Там я здобув освіту хірурга та виявив справжні здібності.

Згодом я поїхав до Франції, де мені довірили важку операцію. На жаль, вона завершилась трагічно. Я глибоко пережив це і вирішив завершити медичну кар’єру. Однак у Франції я знайшов себе знову — вступив до інституту програмування, швидко опанував професію та почав працювати програмістом. Я знайшов кохання, але стосунки не склались, і я вирішив повернутися в Україну.

Теперішній час:

Нині я мешкаю у Львові та займаюсь програмуванням — це моя основна робота, яка мені дуже подобається. У вільний час читаю, займаюся спортом, вивчаю нові технології. Почав активно вивчати англійську мову й уже майже вільно розмовляю нею.

Також я займаюся благодійністю — допомагаю літнім людям, дітям-сиротам і безпритульним тваринам. Купую корм, допомагаю притулкам. Мої батьки переїхали до Польщі, тому ми рідко бачимося, але я планую приєднатися до них у майбутньому.

Я купив квартиру та автівку, маю стабільну зарплату, хоча, як і всі, прагну більшого. Мій брат нещодавно одружився — я дуже за нього радий.

Мрію знайти дівчину, створити власну сім’ю та побудувати затишне і щасливе майбутнє. Життя було непростим, але я вдячний за досвід і всі уроки, які зробили мене тим, ким я є сьогодні — Романом Хамелеоном.​

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,355
Реакції
562
Бали
253
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу біографію виношу вердикт:

Відмовлено.
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі