𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻
𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
- Реєстрування
- 31 Бер 2023
- Дописи
- 326
- Реакції
- 175
- Бали
- 103
• Ім'я: Роман
• Прізвище: Хамелеон
• Сім'я:
мати: Луна Хамелеон
батько: Дмитро Хамелеон
брат: Сергій Хамелеон
• Вік: 24 роки
• Національність: Українець
• Місце народження: Львів
• Місце проживання: м. Львів
• Сімейний стан: Неодружений
• Діти: Ні
• Стать: Чоловіча
• Зріст: 180 см
• Вага: 85 кг
• Колір очей: Карі
• Волосся: Темно-русяве
• Погані звички: немає
• Риси характеру та особисті якості: Комунікабельний, відповідальний, цілеспрямований
Дитинство:
Народився я у центральній лікарні міста Львів 15 серпня 2000 року. У мене був старший брат Сергій, який завжди був для мене, як другий батько. Мама, працюючи на двох роботах, майже завжди була вдома, тому стосунки з братом стали особливо тісними. Ми підтримували один одного та допомагали мамі в господарстві. Пам’ятаю, як уже у 6 років умів допомагати готувати прості страви та дбав про домашніх тварин. У вільний час я часто катався на велосипеді околицями Львова, досліджуючи нові двори та відкриваючи для себе щось нове. Моє дитинство було сповнене радості, тепла та взаєморозуміння з батьками. Я мав гарні стосунки з братом — ми завжди були разом, він мене брав на прогулянки. У цей період я почав ходити до школи, намагався гарно навчатися, і поступово моє дитинство перейшло в юність.
Юність:
Моя юність почалася рано — вже у 10 років я виявляв лідерські якості. У школі був активним учасником різних заходів та старостою класу. Старший брат, який став співробітником СБУ, був моїм прикладом. У 12 років я захопився гандболом і карате. Мріяв стати майстром спорту, але у 14 років через травму сухожилля змушений був завершити спортивну кар’єру. Це був складний період, однак я не здався — повернувся до карате та почав заново.
Після школи я вирішив вступити до технічного університету й вивчати ІТ, адже змалку захоплювався комп’ютерами. В університеті був активним студентом, працював над власними проєктами. Проте згодом трапився конфлікт — мене відрахували через бійку. Це стало поворотним моментом. Я вирішив почати з чистого аркуша і вступив до медичного коледжу, як радили батьки. Там я здобув освіту хірурга та виявив справжні здібності.
Згодом я поїхав до Франції, де мені довірили важку операцію. На жаль, вона завершилась трагічно. Я глибоко пережив це і вирішив завершити медичну кар’єру. Однак у Франції я знайшов себе знову — вступив до інституту програмування, швидко опанував професію та почав працювати програмістом. Я знайшов кохання, але стосунки не склались, і я вирішив повернутися в Україну.
Теперішній час:
Нині я мешкаю у Львові та займаюсь програмуванням — це моя основна робота, яка мені дуже подобається. У вільний час я не лише читаю, займаюся спортом і вивчаю нові технології, але й постійно працюю над розвитком власних навичок. Зараз я активно поглиблюю знання в галузі штучного інтелекту, машинного навчання та кібербезпеки, оскільки розумію, що це перспективні напрямки, які формуватимуть майбутнє ІТ. Окрім технічних навичок, я стараюся розвивати софт-скіли: комунікацію, роботу в команді, навички управління проектами. Це важливо, щоб стати не просто хорошим програмістом, а справжнім фахівцем і лідером.
Паралельно я продовжую вивчати англійську мову, адже без неї сьогодні неможливо повноцінно працювати у глобальній ІТ-спільноті. Майже щодня спілкуюсь з іноземними колегами, дивлюся фахові відеолекції, читаю технічну літературу англійською. В майбутньому планую пройти сертифікацію та брати участь у міжнародних конференціях. Моя мета — не просто працювати програмістом, а стати затребуваним спеціалістом із високою кваліфікацією, що зможе реалізувати інноваційні проєкти.
Також я займаюся благодійністю — допомагаю літнім людям, дітям-сиротам і безпритульним тваринам. Ця частина життя для мене дуже важлива, адже я переконаний: кожна людина має допомагати тим, хто потребує підтримки. Часто відвідую місцеві притулки для тварин, беру участь у зборах коштів та організації волонтерських заходів. Купую корм і ліки, а іноді просто приділяю час тим, хто цього потребує. Це наповнює мене сенсом і допомагає відчути єдність із суспільством.
Мої батьки переїхали до Польщі кілька років тому — вони там знайшли кращі умови для життя та роботи. Ми рідко бачимося особисто, але підтримуємо зв’язок через відеодзвінки та месенджери. Я планую приєднатися до них у майбутньому, хоча поки що мені важливо закріпитися в Україні й розвиватися тут. Родина — це моя опора, і я дуже ціную теплі стосунки з мамою, татом та братом. Мій брат Сергій нещодавно одружився, і я дуже радий за нього. Він став для мене не просто братом, а й справжнім другом і підтримкою у складних життєвих ситуаціях.
Я купив квартиру у Львові та автівку, маю стабільну зарплату і впевнений крок за кроком рухаюся вперед. Звісно, як і всі люди, прагну більшого — розвиватися, мати власний бізнес, зробити внесок у розвиток ІТ-індустрії України. Але при цьому завжди пам’ятаю про свої цінності: чесність, відповідальність, доброту. Я переконаний, що саме ці якості роблять людину справжнім професіоналом і гідною особистістю.
Мрію знайти дівчину, з якою зможу побудувати міцну, щасливу сім’ю. Хочу створити затишний дім, де пануватимуть любов, взаємоповага і підтримка. Мене надихає думка, що попереду — багато нових звершень, подорожей, приємних моментів і спільних перемог. Життя було непростим, але всі труднощі, випробування й невдачі лише загартували мій характер, допомогли краще зрозуміти себе і світ навколо.
Я вдячний за весь досвід, який отримав. Він сформував мене як особистість — комунікабельну, відповідальну і цілеспрямовану. І сьогодні я впевнений: попереду ще багато цікавого, а я готовий сміливо крокувати у майбутнє, залишаючись самим собою — Романом Хамелеоном.
Останнє редагування модератором: