Схвалено "日本の天才"|Біографія|Вонг Йосіда

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лука Кортезо

Головний Нарко -ділер
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3
Глава 1-"Зростання"
15 квітня в 1995 році в Японії в місті Окама о 2 ночі родився Вонг Йо сіда.Коли я родився я багато скиглив та не виконав вказівки батьків.
Але з часом я ставав все слухняніше та слухняніше, я не йшов садочок як всі ті діти.
Батько сам мене всьому вчив, після чого в 5 років я пішов в Школу.
У 8 років в 3 класі в мене була бійка одним неадекватним малим,
Мені доволі щастило та я виграв бій, чому щастило, тому що я був фізично не готовий до бійок.Після бійки я повернувся додому пізно увечері, я вечеряв з сім'єю та ліг спати, але деяке почуття не давало мені злягтись, тому я не спав довгенько
і добре що не спав, Тому що прийшла Японська Мафія та розгромила мій дім мені доволі щастило та я встиг сховатись
.Я зростав та зростав, я вчився сам, тому що Японська Мафія та тиран який був при владі в них.Також в 10 років я пішов в дитячий табір та вчив інші мови та багато читав, пробув я в
таборі 5 місяців, і я після закінчення табору та канікул пішов до себе додому назавжди заходив в бібліотеку для вивчання мов.В 14 років я отримав диплом про закінчення школи.В 15 років я вже вивчив такі мови як:Англійська, Повністю та Граматично Китайську, Повністю та Граматично Японську, Українську, Російську.
До 16 років я знав що потрібно мати дуже добру фізичну підготовку, для того, щоб піти в Морські сили Японії.
На момент 16 річ я дуже захоплювався теквондо та іншими видами спорту, до свого дня народження я в вже повністю був готовий до вступу в академію Морського Флоту Японії.
У 2012 році в жовтні я пройшов до Морських Сил Японії.
12 місяців я проходив академію Морських Сил Японії та повністю її пройшов після чого отримав звання Старший Сержант По Підводному Наступу, також я отримав Військовий квиток, Переглянути вкладення
на початку 2013 я чув про новини в Україні та були думки про те, щоб піти як Доброволець.
Я був лідером і цей Характер перейшов від Батька в деякий час він таки був лідером у військовій тематиці.

Глава 2 -"Підготовка до Вступу в добровольчий батальйон Правий Сектор-Вступлення до нього"Переглянути вкладення
На момент подій АТО в Україні я вже все обдумав по поводу входу в Добровольчий Батальйон на території України,
Після чого я пішов до полковника своєї частини Морських Японських Сил. Я був дуже радий, тому що він схвалив мені переводу та в нас зав'язався такий діалог:
-Вонг Йо сіда: Пане Полковник я маю велике бажання піти Добровольцем в Україну.
-Полковник:Так, Вонг зараз там немає повної влади на території України тому як тільки буде влада я передам твою анкету Пане Генералу та Побачимо що буде.
-Вонг Йо сіда: Пане Полковнику якщо я правильно розумію це буде як мінімум 5 місяців, а може і більше. -Полковник: Так ти правий, я думаю якщо поговорити з паном Генералом та зібрати нараду та подумати над наданням Україні пакету допомоги.
-Вонг Йо сіда:Так точно Пане Полковник я вас зрозумів, дозвольте йти до себе в частину.
-Полковник: Дозволяю!
На той момент я для себе все зрозумів, я побачив в Інтернеті заявку на вступ в Добровольчий батальйон "Правий Сектор" там треба мати певні параметри фізичної підготовки. Я почав свою підготовку,
а якщо бути точним: це 50 віджимань від поли,50 віджимань від турніка,50 присідань, та праця в залі та вже йшло все підряд. І так за 6 місяців я Підготовився добре, та добив деякі характеристики: вага 87 кілограмів, Ріст 186 сантиметрів,
Та добра фізична підготовка.
Характерно я ніяк не змінився все було як і до цього я був лідером, але тепер вів за собою купу людей.
Я займався та виконував деякі бойові завдання біля Окупованих Курильських Островів, вже у 2015 році я в грудні поїхав ще з деякими Військово Службовцями до України як пакет допомоги, а також у нас була купа зброї.
Як тільки ми приїхали, всіх нас розпорядили хто куди, мене знайшли в списках до "Правого Сектору"тому я вже був готовий, вже через 2 дні я поїхав в гарячу точку я Командир підряду.
Переглянути вкладення
Глава 3-"Війна на Україні та Наступ мого підрозділу"
Вже неділю як я був на гарячій точці в Україні, тут творилось пекло, Російських Військових було в рази більше нас,
але ми їх валили як якесь м'ясо з таких тупих тактик як в них я був здивований.
Ми держимося на жарких точках дуже довго під моїм командуванням йде весь підряд, на той момент ми держали оборону дуже добре, але деякі проривались.
Ми ще держали місяць захист після чого нам мали передати Мед.Допомогу, та допомогу в плані Зброї, тому що вже закінчувалась.
Через 4 дні нам приїхала допомога, але не вся, тому що по шляху до нас всю дорогу бомбили та деякі автівки повернулись, деякі зламались з вантаж.
Після допомоги пройшло неділя там прийшла по рації Хвиля на яку ми вийшли та нам дали Задача:Починайте Контур наступ!.
Ми почали Контур наступ, ось в таких ситуаціях якраз в мене й просинався характер Батька, лідерський характер.
В Контур наступі були деякі проблеми що під моїм командуванням йшли бійці я мав бажання нікого не втратити, в мене все виходило, але були не великі втрати.
Ми закінчили Контур наступ, тому що я отримав серйозні поранення з ногою, мене забрали з жаркої точки в воєнний госпіталь.
Я пролежав 7 місяців та мене перенаправили назад до дому в Японію, до Японського воєнного госпіталю.Я був до волі ранений та нічого не міг робити,
в мене було поранення на :обличчі шрам на околицях носа, та шрам на грудині від уламкового поранення.
Переглянути вкладення
Глава 4 -"Повернення в кримінальне життя"
Я повернувся до Японії в воєнний госпіталь як тільки я приїхав я вже отримав багато всяких премій і багато чого,
мені було дуже добре як тільки я приїхав до дому, і нарешті я почав віддихати від війни й всього що не давало мені спокій.
Після загоювання всіх ран я вийшов з госпіталю та пішов до дому, але для мого жалю дім забрала Держава у своїх цілях.
Я пішов до свого друга, Українець в Японії.
Я пожив трохи в нього та купив на гроші які заробив під час Війни в України, та купив собі не великий дім у свому рідному місті Окама.
Я вирішив не повертатись в Військову структура, а зайнятись трохи криміналом.
Я вступив в Японську мафію у своєму місті та через 2 роки став її лідером через знайомі зв'язки,
а точніше у 2019 я повноцінно став лідером Японської Мафії.
Після чого Поліція взнала про нас багато цікавого там завели на мене та деяких учасників Мафії кримінальне діло.
Тому я був винаджений виїхати в Україну через море, спочатку перебував 2 дні в Турці, а потім все повністю виїхав до України.

Глава-5"Розвиток в Україні"
Під час перебування в Україні я засновую декілька бізнесів та заробляв в Українській валюті не маленькі гроші.
В мене вже була своє авто, своя квартира, та багато зв'язків.
Зараз я починаю основувати свою Японську Мафію в Україні та в мене виходить все по трохи.
Зараз працюю на підпільну компанію по ставках.Також деякі мої шрами загоїлись та залишили маленькі шрам,
мені 28 років,тепер я живу кримінальним життям.
На цей момент я спілкуюсь з багатьма людьми, а тим паче які в'язані в кримінал, зараз живу в Харкові мав плани з переїзду до Полтави, але немає змоги вийти з квартири, тому що поліція мене стереже.
Все по троху стихає та поліція вже не так яскраво шукає мене.

Глава-6"Нинішній час-Голова Японської Мафії
Стати на Головного в Японській мафії в Україні було дуже тяжко, там як мінімум потрібно мати було характер Лідера, ось такий я якраз мав характер Лідера.
Я старався проявляти наші кримінальні справи не сильно, але не завжди це давалось.
Якось ми потрапили в перестрілку та почалась стрілянина, після чого я дав наказ відходити, тому що як я можу допустити собі щоб мої бійці отримали поранення,
після чого ми почали відходити на позиції автівок, після чого я дав команду від'їхати до Особняка Японської Мафії.
Після прибуття я вирішив готувати свій особистий склад до нападу СБУ.
В мене були потрібні зв'язки щоб знати коли і що буде а також скільки їх буде.
План до захисту Особняка вже зроблений на 78% відсотків.

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 2
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі