🥷Senior🥷
Поважний гравець
- Реєстрування
- 14 Чер 2023
- Дописи
- 317
- Реакції
- 223
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора: Мортон Овстрозький
- Особистий нікнейм: Макс Бакс
- Суть скарги: Вітаю шановний ГА прошу взяти до уваги клан SIGMA був взльот квартири люкс класу "Тетрис" та гравці даного клану почали деемити других гравців без причити так само і мене такий гравець як Астрал Ексайз даний гравець деемив гравців які займали його місце рп шляхом фрапс 1 Тут тут видно як я зайняв місце гравця та гравець почав демити після чого як він мене вбив я приїхав ще раз я підчеркую своє порушення RK я визнаю порушив дальше продолжим фрапс 2 Тут також від гравця іде образи гравців та на кінець порушення адміністратора Тут та також тут видно як гравець робить образи та багоюз F "розталкує гравців" та також такий гравець як Сатору Ексайз від гравця також є порушення багоюз F виталкування гравців з мітки та такий гравець як Глебасік Мака дм гравця також адміністратор проігнорував дії гравців та відкинув тільки якогось гравця в бан потом в деморган в администратора немає поняття до правил гри він не розуміє правил правила взльота там навіть читати не треба просто запам'ятати що коли дм за 1год або 2 то деморган якщо за 10хв то бан 3дн тут багато знати не треба та на щьот мого порушення оск рідних я визнаю що я почав ображати гравця коли він всіх деемив та хочу попросити вибачення за свої дії та прошу щоб моє покарання було змінено на мут не враховуючи що це моє 1 покарання яке серйозне на цьому акаунті.
- З повагою Хеккі Овнярд ✔️
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 13.08.2025
Останнє редагування модератором: