🥷Senior🥷
Поважний гравець
- Реєстрування
- 14 Чер 2023
- Дописи
- 317
- Реакції
- 223
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора: Соля Міллер
- Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд
- Суть скарги: Вітаю шановний Олег Галицький пишу скаргу вам бо знаю що Солі покарання ГА-ЗГА видавати не буде бо все-таки дівчинка. Рахую дії Неоф Соля Міллер некомпетентними по скаргі Тут видно де мені адміністратор Серго Фараонов видав покарання та навіть він не міг в цій скарзі зовсім нічого видати бо якщо так порахувати на фрапсі невидно мого айді ніка та сама скарга від 3 лиця і т.д рахую адміністратора Соля Міллер зовсім некомпетентним бо її дії зовсім не зрозумілі навіть якщо то я був в правилах × Перегравання битв за бізнеси може відбутись у таких випадках × 4.5. Якщо учасник вбиває іншого, а після цього перезаходить на місце битви.
- Примітка: гравець заходить на територію убиває та перезаходить до гри, тим самим надає перевагу клану.
- Та це навіть не все вони нам закинули бізвар вчора в 16:00 де ми його виграли з рахунком 0-6 в нашу користь. [фото]
- Та після цього бізвару я так придполагаю що вони не змирилися з рішення Серго Фараона та вони написали Солі шоб вона схвалила скаргу яку вони подали Тут та через 8хв соля написала що бізнес передається їхній стороні страшується. А де перегравання? По правилам навіть якщо ми порушили перегравання так і не було ну вчора вони програли за той самий Тюнінг м. Дніпра [фото як бізнес передали їм]👇
- Прошу вас врахувати всі порушення зі сторони адміністратора та винести вердикт правильний вердикт.
- З повагою Хеккі Овнярд ✔️
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 04.09.2025