Розглянуто 👉Не уважно розглянута скарга👈

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд
Суть скарги: Шановний ГА/ЗГА, мені дуже прикро що скарги розглядаються не уважно, особливо скарга https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Порушення-правил-ugta-5-9-5-10-5-11-5-18-5-19.330322/ , де гравець дуже негарно обізвав модератора клану Legends90x словом «ХАЧ», так я згоден що гравець отримав уже покарання у виді БАН, але… він отримав покарання за образу гравців, а ніяк не за "Розпал міжнаціональної ворожнечі". Знаючи тривалий час модератора клану в якому я знаходжусь можу відкрито сказати що він патріот нашої країни, і це не допустимо так виражатись в його сторону, та в загалі не припустимо! Це расизм! Ми повинні поважати всі національності (крім москалів) !Прошу перерозглянути дану скаргу та видати покарання
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):в скарзі, тайм код 00.54
Дата походження: 08.10.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю
Даний гравець даний гравець поніс найсуворіше покарання у вигляді блокування, якщо говорити про правило 5.18. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонені релігійні провокації, а також образи, пов'язані з релігійною приналежністю гравця. Прояв ненависті щодо політики будь-якого уряду, політичні провокації в будь-яких проявах, образа влади та уряду. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Бан 6000, то покарання у вигляді бану це середньої важкості саме тому даний адміністратор зважаючи на всі обставини прийняв рішення заблокувати гравця а не видати мут.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі