Відмовлено 👉 Виключно для Сергія Коваленка 👈

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко, Олександр Дилер, Джонатан Лінкольн, Дейман Коваленко
2. Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд
3. Для Сергія Коваленка

4. Суть скарги: Доброго дня, пане Коваленко.

Я отримав бан від адміністратора MontiPa за порушення правил сервера терміном на приблизно 15 днів. Не заперечую, що було порушення — DM на зльоті гаража. Це я визнаю, і саме за це мені було видано бан на 5дн.

Після цього я зайшов у голосовий чат до адміністрації — ГА, ЗГА та ЗГС зльот. Ми спілкувалися щодо ситуації. До розмови приєднався Джонатан Лінкольн, який запропонував переглянути мою історію покарань. ГА, ознайомившись з нею, доволі грубо заявив, що 2–3 покарання — це вже забагато, і що гравці з подібною історією подають поганий приклад іншим.

Після цієї розмови до бану за DM на зльоті було додано ще одне покарання — 15 днів бану за порушення правил сервера. Я вважаю, що це вже перебір з боку адміністрації. Більшість порушень на ніку — Хеккі Овнярд. Це були NonRP, NonRP Drive, RK, DM, DB та подібні. Але на поточному ніку (Хеккі) банів ще не було якщо не помиляюся.

…Також хочу додати, шо якщо реально глянути історію любого активного гравця — то 1–3 покарання за день це нормальна тема. І мова не про серйозні порушення, а про стандартні ситуації типу NonRP Drive, DB чи якийсь легенький DM. Це все дрібниці, які не особо впливають на гру других. У кожного буває, особливо коли все в грі летить швидко — шось десь не продумав, не встиг відреагувати, і вже є порушення. Так шо це не причина давати жорстокий бан.

На мою думку, 15 днів бану за подібне порушення — це занадто. Вважаю, що адекватніше було б дати 2–4 дні бана, але не більше.

Очікую відповіді.

З повагою,
(Хеккі Овнярд)
5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1000026175.jpg

6. Дата походження: 03.06.2025

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю

Ваше покарання було видано у зв'язку з масовими порушеннями на Обліковому записі. Майже щоденно ви отримували по 2-3 покарання протягом останнього місяця. В загальному, за останній місяць ви отримали понад 25 покарань, що є критичним, та вважається Масовими порушеннями Ukraine GTA.

Правила Ukraine GTA створенні для їх дотримання, кожен гравець який порушує їх - отримує покарання відповідно регламенту, тому, якщо ви активний гравець, ви так само маєте слідкувати за своїми діями та розуміти наслідки за свої порушення.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі