Відмовлено 📄 RP Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
67
Реакції
6
Бали
13
Вік
5

📄 RP Біографія​

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Комісарик Максим Вікторович
Стать: Чоловіча
Мати: Комісарик Олена Володимирівна
Батько: Комісарик Віктор Миколайович
Дата народження: 12.09.2009
Вік: 16 років
Місце народження: м. Львів, Україна
Місце проживання: м. Львів, Україна
Захоплення: спорт, комп’ютерні технології, державні структури, право, автомобілі
Відмітні знаки: карі очі, коротке темне волосся, середня статура, врівноважений характер

📘 Глава I. Дитинство — Формування особистості​

Мене звати Максим Вікторович Комісарик. Я народився 12 вересня 2009 року у місті Львів. Моє дитинство пройшло в сім’ї, де завжди цінувалися дисципліна, працьовитість і повага до закону. Батько працював у державній сфері, тому з ранніх років я розумів важливість порядку та відповідальності. Мати працювала в освітній сфері та приділяла велику увагу моєму навчанню і вихованню.

З дитинства я був спокійною та допитливою дитиною. Мене цікавило, як працюють державні органи, поліція, судова система та інші структури. Я багато питав, аналізував та намагався розуміти логіку суспільства.

📘 Глава II. Юність — Освіта та розвиток​

У школі я найбільше цікавився історією, правознавством та спортом. Активна участь у спортивних заходах допомогла мені сформувати дисципліну, витривалість і характер. Я навчився працювати в команді та не здаватися перед труднощами.

У цей період я також почав вивчати комп’ютерні технології та цифрові системи. Це дало мені розуміння сучасного світу та важливості інформації в ньому.

📘 Глава III. Формування життєвих цілей​

З часом у мене з’явилося чітке бажання пов’язати своє життя зі службою державі. Мене приваблювала ідея порядку, стабільності та можливості допомагати людям.

Я почав серйозніше ставитися до саморозвитку, дисципліни та прийняття рішень. Я зрозумів, що успіх залежить від наполегливості, знань і відповідальності за свої дії.

📘 Глава IV. Сьогодення — Цілі та прагнення​

Сьогодні я продовжую розвиватися, навчаюся та вдосконалюю свої навички. Моя мета — побудувати кар’єру в державній структурі, де я зможу приносити користь суспільству та підтримувати порядок.

Я прагну стати професіоналом, якому довіряють люди. Я розумію, що для цього потрібні знання, дисципліна та постійний розвиток.

📘 Глава V. Характер та принципи​

Я — спокійна, врівноважена та відповідальна людина. Умію працювати в колективі, поважаю інших і завжди намагаюся знаходити справедливі рішення.

Я не терплю брехні, безвідповідальності та порушення правил. У складних ситуаціях намагаюся зберігати холодний розум і діяти логічно. Моє головне правило — діяти чесно, відповідально і з користю для суспільства.

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,707
Реакції
1,695
Бали
253
Вітаю!
Відмовлено!
Причина: Click

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі