Зачинено 03. Звернення: неправомірні дії модератора Владислава Макрена

Сергій Краков

Team UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
67
Реакції
28
Бали
23
1. Discord сервер(-и):03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):Владислав Макрен
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:dwayne_johnson666
4. Суть звернення: На момент мого звернення до модерації Discord-сервера у мене було повністю відсутнє електропостачання, а інтернет-з’єднання працювало через павербанки, що спричиняло нестабільність та затримки під час підключення. У процесі входу до голосового каналу моє підключення тривало довше звичайного, після чого модерація безпідставно кікнула мене з voice-каналу.

Після повторного підключення один із модераторів дозволив собі некоректну поведінку, а саме — висловлення прямих погроз щодо можливого блокування мого акаунта за нібито образи команди Ukraine GTA. Хочу наголосити, що з мого боку не було жодних образ, окрім висловлення власної думки щодо некомпетентності даного модератора, що не є порушенням правил та підпадає під свободу конструктивної оцінки роботи адміністрації.

Окремо звертаю увагу на те, що модераторський склад перебував у голосовому каналі технічної підтримки разом з іншим гравцем та використовував цей канал не за його цільовим призначенням, що є прямим порушенням внутрішніх регламентів. Така поведінка підриває довіру до модерації та створює враження упередженості й відсутності професійної етики.

У зв’язку з викладеним прошу ретельно розглянути дану ситуацію, провести внутрішню перевірку дій модератора та вжити відповідних дисциплінарних заходів. Очікую на об’єктивний та неупереджений розгляд.

5. Докази (скріншоти/відео): Посилання на відео

Артем Едельвейс

SM 03|Ігровий помічник|Центральна Україна 01
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
77
Реакції
75
Бали
33
Скаргу зачинено, за відсутності повного звуку на відео доказі!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі