Джейсон Кінг 💎
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 2 Кві 2023
- Дописи
- 50
- Реакції
- 85
- Бали
- 23
1. Discord сервер(-и): 03 Discord-server
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: korocheprosto
4. Суть звернення: Вітаю, звертаюсь до Євгена Макрена, так як я отримав покарання у виді провокації та получив бан на 5 днів, дуже прошу вибачити так як я хочу зайняти посаду на данному проекту, та вже знаходшусь у бані 3 дні та зрозумів своє порушення та дуже вибачаюсь за скоєнне порушення серверу, більше порушувати правила серверу не буду та повністью зрозумів що надалі порушувати правила сервера не треба. Також прошу вибачити на перший раз. Буду дуже вдячний якщо оскажите, так як я більшу частину вільного часу проводжу на Ukraine GTA
5. Докази (скріншоти/відео): Тиць
6. Дата видачі покарання : 22.09.2025
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: korocheprosto
4. Суть звернення: Вітаю, звертаюсь до Євгена Макрена, так як я отримав покарання у виді провокації та получив бан на 5 днів, дуже прошу вибачити так як я хочу зайняти посаду на данному проекту, та вже знаходшусь у бані 3 дні та зрозумів своє порушення та дуже вибачаюсь за скоєнне порушення серверу, більше порушувати правила серверу не буду та повністью зрозумів що надалі порушувати правила сервера не треба. Також прошу вибачити на перший раз. Буду дуже вдячний якщо оскажите, так як я більшу частину вільного часу проводжу на Ukraine GTA
5. Докази (скріншоти/відео): Тиць
6. Дата видачі покарання : 22.09.2025
Останнє редагування: