Розглянуто 04||Танюшка Роуз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володя Архангел

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
182
Реакції
210
Бали
108
1. Сервер у діскорді:04
2. Нікнейм теха:Танюшка Роуз
3. Особистий нікнейм (Discord):Володя Архангел
4. Суть скарги:В спілкуванні діскорду 04 серверу в мою сторону пішли провокації та засудження за те що я розмовляв російкою мовою,написав пані Танюшці щоб вона видала покарання на що вона мені відповіла "я зроблю попередження" не дивлячись на те що провокації були дуже грубі після попередження гравець не зупинився та почав далі провокувати,після того як я другий раз написав їй вона не прийняла ніяких мір,а після того як я відмітив Пана Шульгу вона одразу очистила чат та видала тут. В мене з'явилося питання чому вона не видала одразу мут,а видала після того як я відмітив Пана Шульгу, також дана людина є її подругою тому є підозра на блат.
5. Доказ: (скриншот/відео):тик
6. Дата похож
ення:20.11.24

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

|На розгляді|

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Модератор діяв правильно: спершу видав попередження, щоб уникнути сварки між гравцями, що цілком відповідає його обов’язкам. Коли конфлікт не припинився, було видано покарання (мут).

Затримка між зверненнями і реакцією модератора могла виникнути через зважування ситуації або інші обставини, але це не є порушенням. Головне, що модератор відреагував на конфлікт.

Підозри на блат чи упередженість не підтверджуються. Рішення модератора базувалося на фактичній ситуації, а не на особистих зв’язках.

Скарга необґрунтована, дії модератора відповідають правилам і здоровому глузду.

З повагою,
Senior Moderator - Данило Шульга

|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі