Відмовлено 04 сервер//Не згоден з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
54
Реакції
20
Бали
8
1. Сервер у діскорді: 04 - Північна Україна?
2. Нікнейм теха: Танюшка Роуз
3. Особистий нікнейм (Discord): Максімка Білоусік
4. Суть скарги: Вітаю! Хочу поскаржитись на теха Танюшка Роуз. Тому що данний тех банить мене по кд, із-за особистих образ.

Перший раз (9 грудня.2023р) це було коли ми з друзями сиділи в офіційному дс каналі ,данний тех образився на мій опис профелю хоча я не розумію яке він має відношення та причину до офійного дс каналу та бану за P:11. тик

Другий випадок (25 грудня. 2023р) я вийшов з бану пройшло не багато часу та тех знову банить мене по причині P:16-Неадекватна поведінка, хоча я тоді навіть не сидів в войсі тик

Третій випадок (5 січня. 2024р) я вихожу з бану і данний тех знову банить мене по причині P:16-Неадекватна поведінка, я тоді також вів себе адекватно тик

Четвертий раз (8 січня. 2024р) я знову вихожу з бану і тех знову банить мене по тій самій причині P:16-Неадекватна поведінка, знову із-за своїх особистих образ тик

П'ятий раз (12 січня. 2024р) я знови вихожу з бану і тех майже одразу мене блокує по причині P:16-Неадекватна поведінка, я тоді просто написав оголошення в покупка-продаж тик

❗❕❗ЩЕ ХОЧУ ЗАУВАЖИТИ❗❕❗
Що на данного теха було залито досить не мало скарг. Продемонструю це нижче⬇️⬇️⬇️
тик 1
тик 2
тик 3

Тому моє зняти данного теха з посади, за її байдужість, та халатність до данної посади.

5.
Доказ: (скриншот/відео): вказано вище⬆️
6.
Дата походження: 12.01.2024

Останнє редагування:

Тая Лайтова

𝓛𝓲𝓭𝓮𝓻 𝓥𝓞𝓛𝓚𝓞𝓥
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
530
Реакції
403
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
9 грудня.2023р Ви були заблоковані іншим модератором.

25 грудня. 2023р Ви були у голосовому каналі та були прояви неадекватної поведінки + образи які написані в описі Вашого профілю, які Ви демонстративно спеціально показували на публіку та насміхалися що є неадекватною поведінкою - покарання видано вірно.
Всі наступні блокування Ви отрумавали по тій же причині, так як не усвідомлювали свого порушення у вигляді неадекватного опису профілю та подальших грубих образ. Таке покарання Ви отримали б, якби в описі йшлося про будь кого, присутність нікнейму модератора не впливає на міру покарання. Є факт порушення - є покарання.
Гравець буде покараний доти - допоки не усвідомить свою помилку.
Ваше блокування узгоджене з Адміністрацією.

Порушень в роботі модератора Танюшка Роуз немає.

Відбувайте покарання.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі