1. Ваш "NickName": Андрій Харрісон
2. Ваша організація або загальні пропозиції для поліпшення: для багатьох
3. Опис поліпшення:
Поліпшення техніки й спорядження
Автопарк
– Підвищити швидкість службових авто (НПУ СБУ)
– Бронювання автівок (хочаб спартани, а то броньований ролс є, а броні на броньваній автівці немає)
– Забезпечити доступ до автотранспорту в будь-якому місті (Київ, Харків, Дніпро) із можливістю “почати зміну”(для СБУ НПУ та МОЗ).
Проблискові маячки
– Для патрулів — сині
– Під час погонь — синьо-червоні (для НПУ)
Металева інфраструктура
– Збільшити огорожі та бордюри навколо НПУ
Додати можливість
– Встановити “шипи” для НПУ, СБУ для зупинки порушників (прописати чіткі правила за використання їх не за призначенням)
Скіни:
– Додати варіанти закритих шоломів і масок (для СБУ НПУ ЗСУ)
Тактичне оснащення
– Планшетка зі зв’язком із форумом (з форума вставляєш посилання в планшетку, в планшетці вибивається інформація цього посилання, та планшетку можна розвертати та показувати іншим гравцям "Аналог телевізора")
– В СБУ — власний плац.
– Для ЗМІ — YouTube-канал, щоб транслювати новини на телевізорах у квартирах посилання автоматично підтягується, доки власноруч не змінити "Аналог домашня сторінка в браузері"
Командний контроль
– Команда /purs бачать співробітники НПУ і СБУ для узгодження дій.
– Відображення ID гравців із більш далекої дистанції бо наразі користуватись командою /purs не можливо.
Анти-BH механіка
– Підвищена швидкість бігу для співробітників, щоб уникнути покарань “бані хоп”
– Мегафон, при натисканні певної кнопки вмикається мегафон щоб казати своїм голосом і своїми словами (для НПУ та СБУ).
Право на стрільбу
– Під час затримання із затриманим у кайданках та у разі нападу — співробітник має право застосувати зброю (наразі коли у мене людина в кайданках, я не можу використати зброю і просто вбивають)
Димові шашки
– Повернення виключно для держорганів (прописати чіткі правила за використання їх не за призначенням)
Форма і звання
– Ввести форми малих звань інших організацій для СБУ, щоб було зручно впроваджуватися в інші організації
– Лідери можуть керувати підрозділами через планшет: додавати/видаляти співробітників
Міністерство Охорони Здоров’я (МОЗ)
– Під час підйому працівника по формі — працівник піднімається по формі і зі зброєю, а не як зараз (коли піднімають співробітника, він піднімається без форми, зброї і т.д)
Речі для Верховної Ради
Мікрофонія на трибуні: під час виступу голос поширюється по всьому залі засідань/усієї будівлі ВРУ.
Також додати, щоб НПУ та СБУ по формі могли входити в чужі квартири.( З приводу ордера - додати системно для ВРУ щоб вони видавали ордер на проникнення в квартиру, ордер дійсний 15 хвилин. (часто від погоні втікають в квартири) "аналог ордеру військовий квиток"